پیام آذری
طبخ غذاهای دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی
سه شنبه 4 ارديبهشت 1403 - 16:24:26
پیام آذری -

پیام آذری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی جواد گوزلی در برنامه طبخ غذای‌های گونه آبزی و عرضه آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای عنصرود در بخش مرکزی اسکو، بر اهمیت مصرف غذا‌های دریایی و آبزیان در سبد غذایی مردم تاکید کرد و گفت: میزان سرانه مصرف غذا‌های دریایی در آذربایجان شرقی حدود 8 کیلو گرم است که این میزان در کل کشور 14 کیلوگرم بوده و از این نظراستان ما در رتبه‌های پایین مصرف قرار دارد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از انجام اقدامات لازم در جهت توسعه و ترویج مصرف غذا‌های گونه آبزی در استان خبر داد و افزود: در این راستا در هر ماه در یکی از روستا‌های کم برخوردار استان، برنامه طبخ و عرضه غذا‌های گونه آبزی در دستور کار این سازمان قرار گرفته و امروز نیز شاهد طبخ 300 پرس ماهی آماده و توزیع آن در بین اهالی و دانش اموزان کم برخوردار روستای هدف گردشگری عنصرود در بخش مرکزی اسکو هستیم.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/674578/طبخ-غذاهای-دریایی-در-مناطق-کم‌برخوردار-آذربایجان‌شرقی
بستن   چاپ