پیام آذری
جلیلی: تمدن غرب شهادت هزاران زن و کودک غزه‌ای را نمونه درخشان دموکراسی دنیا می‌داند
سه شنبه 28 آذر 1402 - 15:24:48
پیام آذری - به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با عنوان طلوع یا غروب آرمان ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به بحث «آرمان» در اندیشه‌های سیاسی و نگاه افراد به مفهوم آرمانشهر، مدینه فاضله و اوتوپیا پرداخت و اظهار کرد: بحث «آرمان» از دیرباز در اندیشه‌های سیاسی مطرح بوده و در طول تاریخ هم نظریه پردازان بر اساس مبناهای فکری خود، دیگاه ها و نگاه‌های مختلفی در خصوص آرمانشهر و مدینه فاضله مطرح کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تاکید بر اینکه امروز ما در جهانی زندگی می‌کنیم که در آن اندیشه‌هایی وجود دارد و تحولاتی در حال شکل گیری است، تصریح کرد: در حال حاضر این سئوال مطرح می‌شود که چه چیزی آرمان شهر ما را تشکیل می دهد؟ ابتدا باید تکلیف خود را با برخی موضوعات روشن کنیم و آن وقت نگاه فرد نسبت به آرمانشهر بر اساس نگاه خود به انسان، هستی، علم و دانش و معرفت روشن می شود و هر کس نگاه مختلفی به آرمانشهر دارد.
وی خاطر نشان کرد: در قرن گذشته، اندیشه مارکسیستی آمد و چند دهه نیز بخش عمده‌ای از دنیا به این آرمانشهر مشغول شدند و در ادامه اندیشه ها و نگاه‌های دیگری چون اندیشه دکارت، تمدن غرب را شکل داد و امروز این تمدن، مناسبات جهان را تعریف می‌کند و خودشان هم اعتقاد دارند که این مناسبات، همان نظم جهانی است.

پیام آذری

جلیلی در ادامه افزود: بر اساس اندیشه های تمدن غرب، امروز آنها ادعا می کنند، اندیشه های آنان پایان تاریخ است و همه مناسبات جهانی هم بر اساس آن باید شکل بگیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: امروز تمدن غرب، با همین مناسبات با حمایت از رژیم صهیونیستی هزاران کودک و زن را در غزه به شهادت می‌رساند و از آن به عنوان نمونه درخشان دموکراسی در دنیا یاد می کنند.
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی افزود: طوفان الاقصی هیبت پوشالی و دروغین نظم کنونی جهان را در هم پیچید و پیام نرم مقاومت مردم فلسطین را در کف خیابان‌های سراسر جهان کشاند.

پیام آذری

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص سهمیه ایثارگران و فرزندان اعضای هیات علمی در کنکور گفت: کنکور مسابقه است و همه باید در شرایط مساوی قرار گیرند و وجود سهمیه برای فرزندان اعضای هیات علمی که اتفاقا از شرایط علمی بهتری برخوردار هستند توجیه ندارد و بر خلاف عدالت آموزشی است.
در بخش دیگری از این نشست دانشجویی این مطلب را مطرح کرد که "امروز تامین مسکن با این شرایط اقتصادی و معیشتی برای قشر جوان یک آرزو شده است" و جلیلی در پاسخ گفت: بر اساس اقتصاد دینی و قانون اساسی کشورمان تامین مسکن، آموزش و پرورش و بهداشت تاکید شده و در همین راستا در برنامه هفتم، تسهیلات ویژه‌ای برای تامین مسکن افراد با در اختیار گذاشتن زمین و سایر تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده که با همت دولت و مجلس و همراهی همه ملت ایران به این آرزو رسید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به یکی دیگر از دانشجویان درباره نتیجه مذاکرات برجام گفت: ملت ایران طلب کار برجام است چرا که ایران با وجود عمل کردن به همه تعهدات برجامی، آمریکا از برجام خارج شد و اروپایی‌ها هم 26 مهر امسال بیانیه دادند که تحریم‌ها را برنمی‌‌دارند. 
صفر نصر‌اله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در ابتدای این نشست با اشاره به برخی دستاوردهای این دانشگاه در بخش‌های مختلف گفت: دانشگاه تبریز میراث دار ارزشمند دانشگاه بین المللی ربع رشیدی است که در بیش از 7 قرن پیش در شهر تبریز تشکیل شده بود، این دانشگاه نیز در امتداد آن بوجود آمده و در حال حاضر با داشتن 20 دانشکده، سه دانشکده اقماری، پردیس بین المللی ارس، پردیس خودگردان تبریز، پردیس نوآوری و فناوری با بیش از 110 واحد فناور و شرکت دانش بنیان و چندین قطب و مرکز پژوهشی، یکی از دانشگاه‌های بزرگ و تاثیرگذار در منطقه و در سطح ملی و بین المللی است.
رئیس دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه این دانشگاه بعد از استقرار دولت انقلابی، در حوزه های مختلف رشد و جهش بسیار خوبی داشته است، تصریح کرد: امروزه دانشگاه تبریز به خاطر دستاوردهای درخشان، ارزش و جایگاه بالایی در کشور، منطقه و جهان دارد؛ از این رو باید عزت و احترام و شوکت این دانشگاه حفظ شود.
نصر‌اله‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: دانشگاه تبریز، افتخار استان و شمالغرب کشور است و چون نگینی بر تارک شمالغرب کشور می‌درخشد و همه باید در حفظ حرمت و ارزش جایگاه آن تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه تبریز به مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور هم معروف است، خاطرنشان کرد: تقدیم 145 شهید دانشجو در دوران انقلاب و جنگ که از این تعداد 22 نفر از بهترین دانشجویان دانشکده فنی که در حال تهیه سلاح و مهمات برای رزمندگان اسلام در 27 دی سال 1365 به شهادت رسیدند.
رئیس دانشگاه تبریز به دیگر افتخارات این دانشگاه اشاره کرد و گفت: وجود دو دانشمند یک درصد جهان، صعود 350 پله در بحث پژوهش و کسب رتبه اول در ایران، صعود 200 پله ای بر اساس رتبه بندی شانگهای، صعود 100 پله ای در رتبه بندی تایمز و قرار گرفتن در بین 501 تا 600 دانشگاه برتر دنیا و بین 4 تا 7 دانشگاه برتر کشور از جمله دستاوردهای علمی و پژوهشی این دانشگاه است.
لازم به ذکر است: این نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه های استان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.
پایان پیام/

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/635050/جلیلی--تمدن-غرب-شهادت-هزاران-زن-و-کودک-غزه‌ای-را-نمونه-درخشان-دموکراسی-دنیا-می‌داند
بستن   چاپ