مصرف هر نان غیرسالم معادل خوردن 11 قرص شیمیایی است
علمي
بزرگنمايي:
پیام آذری - یک متخصص بیوتکنولوژی گفت: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیمسازی گندم و از طرفی افزودنیهای اجباری به نان باعث بروز برخی بیماریها است به گونهای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا 11 قرص شیمیایی استفاده کردهایم. علیاصغر زندهدل امروز 30 فروردینماه در همایش «نان کامل و سلامت خانواده» ویژه بانوان در کرمان با تشریح اهمیت نان سالم اظهار کرد: نان غذای استراتژیک است و اگر از سبد غذایی دنیا حذف شود، همه میمیرند. وی افزود: بیش از 500 نوع نان محلی در کشور وجود دارد و این تنوع در هیچ کجا حتی در هند هم نیست. این متخصص بیوتکنولوژی با بیان این مطلب که سرانه سالانه نان برای هر ایرانی 175 کیلوگرم است، تصریح کرد: سرانه مصرف نان در ایران هفت برابر مصرف جهانی است. وی با اشاره به اینکه ضایعات نان در تهران سالانه 150 هزار تن اعلام شده، اظهار کرد: تولید ضایعات نان متاثر از عواملی از جمله عدم کیفیت، پایین بودن دانش تولید نان، نوع مصرف، عدم شکرگزاری و ... است. زنده دل بیان کرد: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیمسازی گندم و از طرفی افزودنیهای اجباری به نان باعث بروز برخی بیماریها است به گونهای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا 11 قرص شیمیایی استفاده کردهایم. وی ادامه داد: اما اگر نان سالم باشد نیاز به افزودنی ندارد و اولین دستاورد نانهای تراریخته یبوست به عنوان بدترین بیماری است. این متخصص بیوتکنولوژی در پایان ویژگیهای طرز تهیه صحیح خمیر و روشهای اصولی نگهداری نان را توضیح داد.
یک متخصص بیوتکنولوژی گفت: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیمسازی گندم و از طرفی افزودنیهای اجباری به نان باعث بروز برخی بیماریها است به گونهای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا 11 قرص شیمیایی استفاده کردهایم.
علیاصغر زندهدل امروز 30 فروردینماه در همایش «نان کامل و سلامت خانواده» ویژه بانوان در کرمان با تشریح اهمیت نان سالم اظهار کرد: نان غذای استراتژیک است و اگر از سبد غذایی دنیا حذف شود، همه میمیرند.
وی افزود: بیش از 500 نوع نان محلی در کشور وجود دارد و این تنوع در هیچ کجا حتی در هند هم نیست.
این متخصص بیوتکنولوژی با بیان این مطلب که سرانه سالانه نان برای هر ایرانی 175 کیلوگرم است، تصریح کرد: سرانه مصرف نان در ایران هفت برابر مصرف جهانی است.
وی با اشاره به اینکه ضایعات نان در تهران سالانه 150 هزار تن اعلام شده، اظهار کرد: تولید ضایعات نان متاثر از عواملی از جمله عدم کیفیت، پایین بودن دانش تولید نان، نوع مصرف، عدم شکرگزاری و ... است.
زنده دل بیان کرد: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیمسازی گندم و از طرفی افزودنیهای اجباری به نان باعث بروز برخی بیماریها است به گونهای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا 11 قرص شیمیایی استفاده کردهایم.
وی ادامه داد: اما اگر نان سالم باشد نیاز به افزودنی ندارد و اولین دستاورد نانهای تراریخته یبوست به عنوان بدترین بیماری است.
این متخصص بیوتکنولوژی در پایان ویژگیهای طرز تهیه صحیح خمیر و روشهای اصولی نگهداری نان را توضیح داد.
-
جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷:۵۶
-
۹ بازديد
-
بیتوته - علمی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/676377/