پیام آذری

آخرين مطالب

هشدار استاندار آذربايجان‌شرقي؛

وضعيت کارخانه‌هاي بدون مدير استان ظرف 10 روز مشخص شود/ وظيفه داريم از حقوق کارگران دفاع کنيم سياسي

  بزرگنمايي:

آذري آنلاين - استاندار آذربايجان شرقي هشدار داد اگر ظرف 10 روز آينده وضعيت کارخانه‌ها و واحدهاي صنعتي بدون مدير يا داراي مدير پروازي مشخص نشود، ستاد اقتصاد مقاومتي استان وارد عمل شده و مسئوليت اداره آن‌ها را عهده‌دار خواهد شد.

دکتر اسماعيل جبارزاده در ديدار مديران سازمان تأمين اجتماعي و بهزيستي استان، با اشاره به بلاتکليف بودن مديريت برخي واحدهاي صنعتي و توليدي تحت پوشش سازمان تأمين اجتماعي، افزود: از کساني که در تهران نشسته‌اند و مسئوليت واحدهاي توليدي متعلق به اين سازمان را عهده‌دار هستند گله‌مندم.
وي ادامه داد: بيش از يک سال است که با اين افراد به‌صورت کتبي، حضوري و تلفني صحبت کرده و تذکر داده‌ايم، ولي هيچ‌کدام مفيد واقع نشده است.

جبارزاده گفت: چگونه مي‌توانيم از تأمين اجتماعي و حمايت از مستمري‌بگيران بگوييم، ولي کارخانه تحت پوشش اين سازمان هشت ماه بدون مديرعامل باشد؛ کارخانه‌اي که مديرعامل ندارد، يعني به سمت فروپاشي مي‌رود.

استاندار آذربايجان شرقي گفت: براي کارخانه‌اي ديگر مدير پروازي انتخاب مي‌کنند که در ماه يک بار به استان سفر مي‌کند؛ در حالي که مدير کارخانه بايد دوش به دوش کارگر در خدمت توليد باشد؛ در سال توليد و اشتغال، کارخانه بدون مدير، قابل قبول ستاد اقتصاد مقاومتي نيست.

جبارزاده گفت: از مجموعه تأمين اجتماعي استان رضايت داريم، اما مسئوليت اداره کارخانه‌هاي متعلق به تأمين اجتماعي با مديران تهران نشين اين سازمان است و متأسفانه اختيارات آن‌ها واگذار نمي‌شود.

وي افزود: اگر فرصت و حوصله اداره اين کارخانه‌ها را ندارند، مسئوليت آن را به مديران غيرتمند، باهمت و توانمند استان واگذار کنند.

استاندار آذربايجان شرقي با تأکيد بر اينکه اين آخرين اخطار است، ادامه داد: اگر در 10 روز آينده مديرعامل اين کارخانه‌ها انتخاب نشود، ستاد اقتصاد مقاومتي استان، مسئوليت آن‌ها را بر عهده گرفته و اجازه ورود هيچ مدير پروازي و خارج از استان را نخواهيم داد.

وي مجدداً گله‌مندي شديد خود را از کساني که نسبت به حق و حقوق کارگران در کارخانه‌ها بي‌تفاوت هستند ابراز کرد و گفت: همان‌طور که به فکر درمان و معلوليت کارگران هستيم، حفظ سهام و حق و حقوق کارگران نيز وظيفه ماست.

جبارزاده با بيان اينکه از مکاتبات مختلف خسته شديم و براي آخرين بار اخطار مي‌کنيم، خاطرنشان کرد: چطور مي‌شود سرم‌سازي تبريز در اوج نياز کشور به سرم چندين ماه مدير نداشته باشد؛ ضمن حمايت از کارخانه براي رسيدن به شرايط استاندارد، تعطيلي آن را قبول نخواهيم کرد.

استاندار آذربايجان شرقي اضافه کرد: سيمان صوفيان واحدي است که دربه‌در به دنبال فردي هستيم که با او در مورد مسائل و مشکلات کارگري کارخانه صحبت کنيم؛ مگر مي‌شود مدير کارخانه در ماه يک بار به تبريز بيايد و حضور او در تبريز هم در هتل و ديدارها تلف شود.

وي با تأکيد بر اينکه بايد مدير کارخانه سيمان لباس کار بپوشد و دوش به دوش کارگر کار کند، گفت: مديريت ارشد استان جوابگوي مسائل و مشکلات کارگران اين کارخانه شده و مدير آن در تهران مديريت مي‌کند.

جبارزاده تأکيد کرد: اين اخطار 10 روزه اگر تحقق نيابد ستاد اقتصاد مقاومتي آذربايجان شرقي تشکيل و رأساً به موضوع ورود پيدا مي‌کند و تصميمات لازم را در دفاع از حق و حقوق کارگران خواهد گرفت.

مراکز درماني استان، قطب درماني در شمال‌غرب کشور

استاندار آذربايجان شرقي در بخش ديگري از سخنان خود در اين ديدار از اقدامات سازمان تأمين اجتماعي استان قدرداني کرد و گفت: در ابتداي قبول مسئوليت اداره استان با مديران تأمين اجتماعي قرار گذاشتيم تا مراکز درماني استان را به قطب درماني کشور به‌خصوص شمال غرب کشور تبديل کنيم که اقدامات بسيار خوبي در اين خصوص انجام شده است.

وي افزود: امروز اکثر بيمارستان‌هاي استان به قطب درماني شمال غرب کشور تبديل شده و رضايتمندي مردم از دريافت خدمات درماني و بيمارستاني افزايش يافته است.

وي خاطرنشان کرد: افزايش امکانات و تجهيزات و به‌روزرساني تجهيزات درماني و بيمارستاني و توسعه درمانگاه‌هاي تأمين اجتماعي ازجمله خدمات بزرگي است که طي چهار سال گذشته انجام گرفته است.

جبارزاده با اشاره به افزايش تعداد درمانگاه‌هاي تأمين اجتماعي در شهرستان‌هاي استان، اضافه کرد: تأسيس درمانگاه تأمين اجتماعي شبانه‌روزي در شهر سهند در اولويت ويژه قرار گيرد.

وي با اشاره به سيستم نصب پي‌اي‌سي‌اس در بيمارستان عالي‌نسب تبريز گفت: با نصب اين سيستم تمامي مشخصات درماني و آزمايشگاهي بيماران به‌صورت آنلاين در دسترس تمام بخش‌ها و پزشکان بيمارستان قرار مي‌گيرد که اقدام بسيار ارزشمندي است و ضروري است در ديگر بيمارستان‌هاي استان نيز اجرايي شود.

جبارزاده با اشاره به ديدار مديران صنايع استان با وي، گفت: توليدکنندگان و مديران صنايع استان از همراهي و همکاري ادارات دارايي، محيط زيست و تأمين اجتماعي استان در رفع مشکلات اين واحدها کمال تشکر و قدرداني را داشتند.

قدرداني از کمک 560 ميليارد ريالي خيران به بهزيستي

استاندار آذربايجان شرقي همچنين از کمک 560 ميليارد ريالي خيران به اداره کل بهزيستي استان قدرداني کرد و گفت: خيران استان علاوه بر بحث مدرسه‌سازي در همه حوزه‌ها در کنار مسئولان قرار دارند.

جبارزاده با تأکيد بر اينکه بايد فرهنگ کمک خيران به بهزيستي بسط داده شود، افزود: مردم استان مردمي خيرخواه، انسان‌دوست و علاقه‌مند کمک به همنوع هستند و اگر از نيازهاي بهزيستي آگاه شوند قطعاً در کنار اين سازمان قرار خواهند گرفت.

وي با اشاره به اهميت خدماتي که از سوي بهزيستي ارائه مي‌شود، گفت: مدجويان بهزيستي از نظر روحي، جسمي و يا مالي نيازمند حمايت هستند و خدمت به اين افراد توفيق الهي است که نصيب کارکنان اين سازمان شده است.

جبارزاده با اشاره به افتتاح 11 اورژانس اجتماعي جديد در استان، اظهار کرد: اورژانس اجتماعي از جمله بخش‌هاي مورد نياز جامعه است که وظيفه حمايت از افراد نيازمند و بي‌دفاع را برعهده دارد و خبر افزايش آن در سطح استان خوشحال‌کننده است.

وي گفت: در بحث حوادث غيرمترقبه همچون سيل، زلزله و حادثه قطار که در استان به وقوع پيوست، نقش مددکاران و روان‌شناسان بهزيستي بسيار پررنگ بود.

جبارزاده همچنين با اشاره به اينکه چهار درصد جمعيت استان را معلولان تشکيل مي‌دهند، ادامه داد: بايد موضوع پيشگيري از معلوليت بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد و آزمايش‌هاي قبل از ازدواج براي زوج‌هايي که ممکن است فرزند معلول به دنيا بياورند جدي گرفته شود.

در اين ديدار که به مناسبت هفته بهزيستي و تأمين اجتماعي برگزار شد، مديران کل تأمين اجتماعي و بهزيستي و مدير درمان تأمين اجتماعي آذربايجان شرقي به ارائه گزارشي از عملکرد سازمان‌هاي متبوع خود پرداختند.



لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/7165/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سهم مشتریان عادی از فروش خودروسازان چقدر است؟

واردات خودرو در دست‌انداز مجوزها/ ورود خودروها طی 2 ماه آینده بعید است

پنج تهدید «نسخه دولتی» واردات خودرو | تجربه «مورانو» تکرار می‌شود؟

خودروهای اقتصادی با قیمت میلیاردی!/ اقتصادی‌ها لوکس می‌شوند؟

قیمت خودرو سه‌نرخی می‌شود

واردات خودروهای فرانسوی به ایران ممنوع شد

تحریم واردات خودروی فرانسوی به ایران، بازار خود را با مشکل روبرو می کند؟

تحریم خودروسازان فرانسوی؛ پاس گل وزارت صمت به چینی‌ها

تکلیف وزارت صمت با خودش مشخص نیست

ایرانی‌ها رنگ کدام خودروهای خارجی را نخواهند دید؟

ادامه ریزش برندهای وارداتی خودرو؟

پیشنهاد عجیب یک خودروساز مطرح | به این دلیل اتومبیل نو نخرید!

بخشنامه جدید مالیاتی برای لوکس سواران | نحوه رسیدگی به اعتراض مالکان اعلام شد

آدرس غلط از رانت خودرویی

واردات این 6 خودرو به ایران استارت خورد | جایگزین رنو مشخص شد

عکس| عجیب و باورنکردنی؛ وقتی پراید هم قیمت یک دوچرخه بود!

خودروهای وارداتی به مزایده گذاشته خواهد شد

رانت‌پاشی از باک خودرو

پیش‌بینی واردات 100 هزار خودرو در سال 1401

سخنگوی وزارت صمت: تعدادی از خودروهای وارداتی به پشت مرز رسیدند

تولید پنج خودرو به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم متوقف شد / برند خودروهای وارداتی مشخص شد

رضایت بالای مشتریان از حذف قرعه‌کشی محصولات سایپا

خودروهای وارداتی در مسیر گمرک/ تویوتا کرولا 2022 در راه بازار ایران

حذف خودروی پاک از واردات

وزیر صنعت: یکی از خودروسازها به زودی واگذار می‌شود

اگر دوباره دلار گران شود، قیمت خودرو باز هم بالا می رود

برنده اول واردات خودرو کیست؟/ قیمت پایه خودروهای وارداتی چقدر خواهد بود؟

سایپا مجوز افزایش قیمت گرفت/ کوییک پلاس اتوماتیک 10 میلیون تومان گران شد

واردات خودروی چینی ممنوع می‌شود؟

وزیر صمت: نخستین خودروهای وارداتی هفته آینده وارد کشور می‌شود

لاتاری برای قرعه‌کشی خودرو راه افتاده است/ ثبات قیمت چه شد؟

نصف خانوارها بدون خودرو

خودروی چینی 500 میلیونی «دیگنیتی پرستیژ» در بورس کالا 2.4 میلیارد تومان معامله شد

با این شرایط قیمت پژو 206 به 500 میلیون تومان هم می‌رسد/ خودروهای مونتاژی به اسم واردات تمام می‌شود

پژو پارس 600 میلیون تومان شد!

فروش ماشین های چینی با دلار150 هزار تومانی! | خودرو، سوار بر رانت های دوگانه می تازد

درخت رانت در بازار خودرو

هیچ خودرویی به گمرک نرسیده است

یوسفی: واردات خودروهای یک میلیاردی، بازار را تنظیم نمی‌کند/وزیر صمت برای کنترل قیمت ورود کند

واکنش صمت به اظهارات پلیس درباره واردات خودروی بی‌کیفیت

واردات خودرو یا خم رنگرزی؟

خبرگزاری ایسنا: افزایش بالای 100 میلیونی قیمت برخی خودروها در عرض یک‌ماه!

بازگشت مشروط 2 خودروساز فرانسوی به بازار خودروی ایران

وعده عجیب معاون وزیر صنعت درباره ریزش قیمت خودرو/ افزایش 28 تا 185 میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار

واردات خودرو به سبک جدید

دلیل افزایش قیمت خودرو از نظر وزیر صنعت؛ دلار مقصر است

مُسکّن درمانی بازار خودرو

سخنگوی وزارت صمت: با معاملات صوری در بازار خودرو قیمت‌سازی می‌کنند

سه محل عرضه خودروسازان/ قرعه کشی خودرو برای متقاضیان عادی متوقف شد؟

واردات 22 خودروی کره‌ای این همه خوشحالی دارد؟