پیام آذری
بررسی «کارنامه عدالت در چهل سالگی انقلاب» در دانشگاه تبریز
دوشنبه 30 مهر 1397 - 17:38:31
ایسنا - سیاسی - آذربایجان شرقی
پیام آذری -
مراسمی با عنوان «کارنامه عدالت در چهل سالگی انقلاب» به همت دفتر تحکیم وحدت با حضور مجتبی احمدی "عضو هیات موسس اتحادیه بین المللی امت واحده" و وحید اشتری "عضو سابق جنبش عدالتخواه دانشجویی" و همچنین جمعی از دانشجویان در تالار شهید محبی دانشگاه تبریز برگزار شد. 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، مجتبی احمدی، عضو هیات موسس اتحادیه بین المللی امت واحده در این جلسه با تاکید بر این‌که پرسش از عدالت، نشان دهنده‌ی زنده بودن و پویایی جامعه است، گفت: عدالتخواهی در ماهیت یک درد و به ستوه آمدن انسان از فقر و تبعیض است. 
وی با بیان این‌که سال 56 یکی از سال‌های پرفساد ایران است، افزود: در این سال به دلیل حجم بسیار درآمدهای نفتی، فساد بیشتری شکل گرفت و فساد درباریان بود که در این دو سال منتهی به انقلاب برای مردم جدی شده و این دغدغه و درد مشترک باعث انقلاب شد. 
وی بیان کرد: معتقدیم که هنوز هم از درون همین انقلاب و حاکمیت می‌توانیم اجماعی برای اصلاح نظام به سمت عدالت طراحی و ایجاد کنیم و نیازی نیست منتظر دستانی از خارج کشور باشیم. 
احمدی با بیان این‌که عدالتخواهی ما تز روشنفکری نیست، بلکه صرفا دردی است در وجودمان، تشریح کرد: ضرورت عدالتخواهی یک سنت الهی است و خدا اول عدالتخواه جهان است؛ اگر کسی جلوی عدالتخواهی مردم را بگیرد جلوی سنت الهی را می‌گیرد. 
وی با اشاره به این‌که هر چند در بحث عدالت وجه اقتصادی پررنگ است، اما عدالت هرگز محدود در فضای ماتریالیسمی نیست، افزود: وقتی که چرخه عدالت درست طراحی نشود، فقر از بین نمی‌رود. 
وی خاطرنشان کرد: عدالت یعنی رشد و شکوفایی استعدادهای بشری اعم از مادی تا غیرمادی. اگر عدالت اجرا شود آنوقت می‌توان بقیه حوزه های عدالت را اجرا کرد. 
عضو هیات موسس اتحادیه بین المللی امت واحده با تاکید بر این‌که عدالت سیاسی، قضایی، رسانه‌ای، عدالت زیستی و... جزو حقوق انسانی بوده و از مسایل عدالتخواهانه ماست، تشریح کرد: دریاچه ارومیه یک مسئله عدالتخواهانه است. 
وی با بیان این‌که تاریخ ایران انباشته از هیجانات است، تاکید کرد: اینکه از عدالت عقبیم بدین جهت است که با هیجان ساختارسازی و نظام سازی کردیم و سیستم‌ها واقع بینانه طراحی نشدند. 
وی با بیان این‌که ما گام در مسیر جمهوریت گذاشتیم و هرگز به گذشته(سلطنت) بازنمی‌گردیم، تاکید کرد: باید این جمهوریت را کامل کرد. 
وحید اشتری، عضو سابق جنبش عدالتخواه دانشجویی نیز در این جلسه بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران در حوزه عدالت دستاورد کمی ندارد و جهش بزرگی نسبت به قبل از انقلاب داریم اما در اینکه آیا انقلاب به هدف و شعار خود در این رابطه رسیده است یا خیر تامل و بازاندیشی لازم دارد. 
وی با بیان این‌که باید تمام ساختارها و کارکردها را بازخوانی کنیم، اظهار کرد: باید بررسی کنیم که در حوزه عدالت با این مسیری که می‌رویم به هدف می‌رسیم؟ 
اشتری با بیان این‌که در مورد تک تک ساختارها باید بطور جدی بازاندیشی کنیم، تاکید کرد: باید بازاندیشی جدی کنیم که ساختار انتخاباتی ما را به عدالت می‌رساند یا خیر؟ 
وی تاکید کرد: حرف زدن‌های کلی و تقلیل گرایانه در مورد عدالت در دهه چهارم انقلاب ما را پیش نخواهد برد و باید در این رابطه ریشه‌ای و اساسی اظهارنظر کنیم. 
وی با بیان این‌که باید یک سری از مفاهیم را نیز مورد بازاندیشی قرار دهیم، افزود: باید مطالبه‌ی جمعی در مورد مشکلات کشور برای اصلاحات ایجاد شود. 
مهران گلزاری، دبیر دفتر تحکیم وحدت دانشگاه نیز در این جلسه بیان کرد: این‌که کسی بخواهد پاستیل فروشی یا ترشی فروشی در دانشگاه راه‌اندازی کند به راحتی مجوز داده و حمایت می‌کنند اما برای برگزاری یک برنامه علمی در حوزه عدالت انواع و اقسام سنگ‌اندازی‌ها اعمال می‌شود. 
وی، خاطرنشان کرد: 30 درصد تبریز را بافت حاشیه نشین تشکیل می‌دهد؛ اگر در تبریز زلزله ای شدید رخ دهد فاجعه‌ی انسانی به بار می‌آید، در حالی که همه دنبال کارهای تزئینی تبریز 2018 هستند. 
وی در ادامه پرداختن به موضوع عدالت را بسیار ضروری دانست.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/97221/بررسی-«کارنامه-عدالت-در-چهل-سالگی-انقلاب»-در-دانشگاه-تبریز
بستن   چاپ