پیام آذری
رئیس شورای استان اردبیل:
اردبیل 3 هزار و 268 عضو شورا دارد/نبود درآمد مشکل شوراهای فرادستی
یکشنبه 29 مهر 1397 - 12:29:59 AM
ایسنا
پیام آذری -
رئیس شورای استان اردبیل گفت: در دوره پنجم شوراهای اسلامی در مجموع در استان اردبیل 3 هزار و 268 نفر وارد پارلمان‌های محلی شدند.
 حق‌وردی کریمی در نشست اعضای شورای استان با استاندار اردبیل اظهار کرد: از این تعداد 153 نفر عضو شورای شهر، 3 هزار و 115 نفر عضو شورای اسلامی روستا، 10 نفر عضو شورای استان، 62 نفر اعضای شورای شهرستان، 151 نفر عضو شورای بخش و 41 نفر نیز عضو بانوی شورای شهر هستند.
وی با بیان اینکه شورای اسلامی استان اردبیل در 10 ماه فعالیت خود در دوره پنجم 10 جلسه عادی و دو جلسه فوق‌العاده و به شکل منظم داشته است، خاطرنشان کرد: در این میان 99 مصوبه شورای اسلامی استان به انجام رسیده که مصوبات به صورت منظم به دستگاه‌های اجرایی ارسال شده است.
رئیس شورای استان اردبیل گفت: طی مکاتباتی که بعدها پیگیری کردیم بیش از 60 درصد مصوبات اجرایی و عملیاتی شده و مابقی نیز در دست پیگیری است.
کریمی بیان کرد: از مهمترین و اساسی‌ترین مسایل و مصوبات طرح شده آموزش قوانین و مقررات شوراها با همکاری مدیر کل دفتر امور شهری و شوراها و همچنین مدیر کل امور روستایی و شوراها بوده که در کنار آن به تجهیز دبیرخانه شورای اسلامی شهرستان‌ها و بخش‌ها و نظارت بر عملکر شوراهای شهر و شهرستان اقدام شده است.
وی از تلاش و جدیت در جلب سرمایه‌گذاران به منظور حضور این سرمایه‌گذاران در استان اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسات با حضور تمامی شهرداران استان و برگزاری جلسات دوره‌ای در شهرستان‌ها با هدف بررسی مشکلات شوراها و شهرداری‌ها در این مدت انجام شده تا در سایه این اقدامات مشکلات و نارسائی‌ها برطرف شود.
رئیس شورای استان اردبیل از برگزاری چهار جلسه شورای استان در شهرستان‌ها با همراهی فرمانداران و مسئولان شهرستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: این نشست‌های تعاملی در راستای حل مشکلات شهرستان‌ها تداوم می‌یابد.
کریمی اضافه کرد: ما نشست‌هایی را با معاونین استاندار و همچنین مدیران امور شهری و روستایی استانداری و سایر مدیران به منظور تعامل و بررسی راهکارهای لازم در زمینه خدمات‌رسانی مطلوب‌تر و نحوه تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها برگزار کردیم.
وی ادامه داد: یکی از دلایلی که شوراها نتوانستند به شکل مطلوب در توسعه و عمران و پیشرفت شهرها موثر باشند عدم تسلط به قوانین و مقررات شوراها و شهرداری‌هاست که بر همین اساس آموزش شوراها به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی شورای اسلامی استان مدنظر قرار گرفته است.
رئیس شورای استان اردبیل اظهار کرد: در این مدت فعالیت شوراها در دور پنجم ما نسبت به برگزاری دو کارگاه آموزشی به منظور ارتقای دانش، وظایف و اختیارات شوراها با حضور اساتید شورای عالی استان‌ها اقدام کردیم که با استقبال و رضایتمندی شوراها همراه بوده است.
کریمی مهمترین و اصلی‌ترین مشکل شوراهای فرادستی را نبود منبع درآمد و اعتبار مشخص اعلام کرد و گفت: در سالجاری هیچگونه اعتباری برای هزینه‌های جاری شورای اسلامی استان اردبیل واریز نشده و عملا شوراهای استان حتی قادر نیستند جلسات قانونی خود را با حضور مسئولان دعوت شده برگزار کنند.
وی بیان کرد: نبود امکانات اولیه برای انجام وظایف قانونی و تشکیل جلسات علیرغم پیگیری‌ها و مکاتبات متعددی که با مسئولان داشتیم سبب شده که اکثر شوراهای شهرستان به حالت تعطیل درآیند.
رئیس شورای استان اردبیل ضرورت صدور کارت شناسایی برای اعضای شوراهای شهر و شورای استان را یادآور شد و افزود: حضور مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری در تمامی شهرهای استان و تشکیل جلسه و بررسی مشکلات شوراها و شهرداری‌ها کار ارزشمندی است که امیدواریم با تصویب و تنظیم صورت جلسه در حوزه خدمات شهری پروژه‌های نیمه تمام، پروژه‌های پیشنهادی، ساماندهی وضعیت پرسنل شهرداری‌ها، حوزه سرمایه‌گذاری، بحث آموزش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی با جدیت دنبال شود.
کریمی خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی به عنوان نهاد مدنی و پل ارتباطی میان مردم و دولت بهترین زمینه برای جلب مشارکت مردم در مناطق شهری و روستایی در برنامه‌ریزی‌ها محسوب می‌‌شود.
وی اضافه کرد: مدیران شهری و روستایی باید به شوراهای اسلامی به عنوان نهاد مطلع از خواسته‌ها و نیازهای مناطق نگاه کنند و از راهکارها و طرح‌های پیشنهادی در زمینه‌های مختلف عمران شهری و روستایی و پیشبرد اهداف اجتماعی و فرهنگی بهره گیرند.
رئیس شورای استان اردبیل با بیان اینکه شوراهای اسلامی با مردم مناطق مختلف در ارتباط مداوم هستند و این ارتباط می‌تواند زمینه استفاده از نظرات و ایده‌های نخبگان را فراهم کند، اظهار کرد: جایگاه شوراها در روستاها و شهرها با توجه به دیدگاه مردم برای همگان روشن است و در این چند سال که از شکل‌گیری شوراها در روستاها و شهرها می‌گذرد بسیاری از مشکلات گذشته با کمک مسئولان و با تعامل شوراها و دهیاران و شهرداری‌ها با مردم و دولت برطرف شده است.
کریمی ادامه داد: شورای استان ظرفیتی عظیم برای حل و فصل مسایل و ایجاد تعامل بین دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌‌شود که قطعا با هم اندیشی اشخاص تاثیرگذار و نیروهای کارآمد در شهرستان‌ها با تشکیل جلسات و با بهره‌مندی از ظرفیت بالفعل و بالقوه مجموعه‌های مختلف می‌توان بسیاری از موانع و مشکلات را برطرف و در توسعه همه جانبه این بخش‌ها گام موثری برداشت.


http://www.Azari-Online.ir/fa/News/96954/اردبیل-3-هزار-و-268-عضو-شورا-دارد-نبود-درآمد-مشکل-شوراهای-فرادستی
بستن   چاپ