پیام آذری
ظرفیت تولید گوشت قرمز اردبیل افزایش یافت
يکشنبه 22 مهر 1397 - 14:50:05
ایرنا - اقتصادی - اردبیل
پیام آذری - اردبیل - رییس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل از افزایش ظرفیت سالانه تولید گوشت قرمز این استان به بیش از 30 هزار تن خبر داد.
به گزارش ایرنا ، خلیل نیکشاد روز یکشنبه در جلسه بررسی راهکارهای افزایش میزان تولیدات دامی افزود:از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید میزان تولید انواع محصولات دامی استان افزایش یافته به گونه ای که میزان تولید گوشت قرمز از 28 هزار و 400 تن در سال 93 به 30 هزار و 300 تن در سال جاری می رسد.
وی اظهار داشت: 480 مرغداری با ظرفیت 9 میلیون و 400 هزار قطعه در هر دوره در استان پرورش داده می شود و دامداران و مرغداران با تجربه در استان و امکانات بالقوه خدادادی و مراتع سرسبز و دشت حاصلخیز مغان و عشایر ایل شاهسون و گوسفند نژاد مغانی و شتر دوکوهانه از ظرفیت های استان جهت تولید گوشت قرمز ، سفید و فرآورده های لبنی است.
نیکشاد ادامه داد: بخش امور دام و تولید محصولات متنوع در آن یکی از اولویت های اساسی می باشد که این سازمان با جدیت راهکارهای دستیابی به حداکثر محصولات دامی را دنبال می کند . .
وی افزود: در سال جاری 277 هزار و570 تن شیر خام ، 41 هزار و 800 تن گوشت سفید مرغ و 11 هزار و 400 تن تخم مرغ خوراکی تولید و روانه بازار مصرف می شود.
رییس جهاد کشاورزی اردبیل گفت: اردبیل در زمینه تولید عسل امسال نیز همانند سال های گذشته بسیار موفق عمل کرده است و تولید عسل از 6 هزار و 200 تن فراتر رفته است.
به گفته نیکشاد ، از این میزان عسل تولیدی هزار تن نیاز داخلی استان بوده و مابقی به دیگر استان های کشور و همچنین کشورهای همسایه بویژه کشورهای حاشیه خلیخ فارس ارسال می شود.
وی با اشاره به اینکه سرشماری کندوهای زنبور عسل در استان در حال انجام است از زنبور داران خواست تا نهایت همکاری را با ماموران سرشماری داشته باشند.
استان اردبیل با بیش از پنج میلیون واحد دامی و مراکز تولید همچون مراکز متعدد پرورش دام و طیور ، وجود 2 مجتمع عظیم کشت و صنعت و دامپروری مغان ، کارخانه های متعدد خوراک دام و طیور ، سه باب کشتارگاه صنعتی دام و پنج باب کشتارگاه صنعتی طیور یکی از استان های مهم این بخش در رشد اقتصادی کشور است.
6018/ 1257

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/95050/ظرفیت-تولید-گوشت-قرمز-اردبیل-افزایش-یافت
بستن   چاپ