پیام آذری
شعبه تحقیقات سلول های بنیادی بازساختی در مراغه ایجاد می شود
پنجشنبه 1 شهريور 1397 - 13:21:21
ایرنا - علمی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - مراغه - دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت فناوری ریاست جمهوری با اشاره به توسعه پژوهش ها در این بخش گفت: شعبه تحقیقات سلول های بنیادی بازساختی برای اولین بار در خارج از مراکز استان در مراغه نیز ایجاد می شود.
به گزارش ایرنا، امیرعلی حمیدیه روز پنجشنبه در نشست شرکت های دانش بنیان مراغه افزود: در حال حاضر 21 شعبه پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه سلول های بنیادی و زیرساختی در مراکز استان های کشور فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: در راستای کاربردی کردن و توسعه این فناوری، 78 شرکت دانش بنیان در زمینه توسعه سلول های بنیادی و پزشکی فعال هستند و طرح های مناسبی نیز توسط این شرکت های در حال انجام است.
وی با تاکید بر لزوم کاربردی کردن و تجاری سازی تحقیقات سلول های بنیادی و ژن درمانی در کشور اضافه کرد: بازاریابی و سرمایه گذاری توسط شرکت ها و بخش خصوصی می تواند زمینه ساز ورود فعال کشورمان به بخش بازارهای جهانی در این حوزه شود.
وی گفت: باتوجه به سرمایه گذاری های کلان و میلیاردها دلاری کشورهای توسعه یافته و حتی کشورهای همسایه، حضور در بازار جهانی تجارت محصولات مبتنی بر سلول های بنیادی و ژن درمانی نیازمند مشارکت بخش های خصوصی است.
وی افزود: برای این منظور نیاز به تیم های تخصصی برای کاربردی کردن پژوهش ها در این حوزه و نیز ارتباط مستحکم و پایدار با بخش خصوصی برای تجاری سازی محصولات تولیدی است.
حمیدیه اضافه کرد: اکنون دوره ساخت مدارس و دانشگاه ها در حال به سرآمدن بوده و برای توسعه علم و فناوری و بهره گیری از آن در بازار جهانی، نیاز به ساخت و توسعه پژوهشگاه و پژوهشکده ها و تبدیل دانشگاه ها به نسل سوم و چهارم و چابک سازی آنهاست.
فرماندار مراغه نیز در این نشست با تاکید بر حمایت از شرکت های دانش بنیان برای توسعه علمی منطقه گفت: از حضور و فعالیت بخش های خصوصی و دانش بنیان در زمینه پزشکی و سلول های بنیادی در این شهرستان استقبال می کنیم.
حمید شکری افزود: توسعه و فعالیت شرکت های دانش بنیان در زمینه پزشکی، در این شهرستان گام مهمی در تبدیل آن به قطب درمانی منطقه خواهد بود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز گفت: با توجه به جایگاه پژوهش در علوم پزشکی، طرح های مناسب تحقیقاتی در زمینه سلول های بنیادی توسط شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد در این شهرستان در حال اجراست.
اصغر تنومند افزود: برای تجاری سازی و کاربردی کردن محصولات و طرح های پژوهشی نیازمند رفع مشکلات و موانع هستیم که امید است با همت مسئولان امر این موانع مرتفع شود.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/78968/شعبه-تحقیقات-سلول-های-بنیادی-بازساختی-در-مراغه-ایجاد-می-شود
بستن   چاپ