پیام آذری
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل:
ضرورت استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه محقق اردبیلی در استان اردبیل
پنجشنبه 18 مرداد 1397 - 12:43:06
ایسنا - علمی - اردبیل
پیام آذری - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: تمام تلاش ما بر این است که از ظرفیت های دانشگاه استفاده کنیم و این همراهی و همکاری دانشگاه و استانداری باید بیش از پیش تقویت شود.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، علی نواداد در جلسه شورای دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور ایجاب می کند که از ظرفیت دانشگاه ها نهایت استفاده را ببریم، ادامه داد: تفاهم نامه ای با دانشگاه محقق اردبیلی امضا کرده ایم تا بتوانیم از این دانشگاه در رفع مشکلات استان استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه را مددکار خود می دانیم، تصریح کرد: استاندار عنایت ویژه ای به دانشگاه دارد و با وجود محدودیت های موجود در تلاش است هزینه های مورد نیاز دانشگاه را تامین کند. 
نواداد با اشاره به اینکه استانداری اردبیل برای پروژه های عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی به اندازه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کمک می کند، افزود: ظرفیت های دانشگاه محقق اردبیلی بالا است اما انتظارات از این دانشگاه نیز بسیار بالا هست. 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با بیان اینکه مردم استان اردبیل از ما انتظار دارند که رشته های جدید در دانشگاه محقق اردبیلی ایجاد شود تا فرزندانشان بتوانند در استان خود مشغول تحصیل شوند، اظهار کرد: دانشگاه محقق اردبیلی از نظر علمی در مقطع خوبی قرار دارد اما رشته های مورد نیاز را باید ایجاد کرد. 
ارتباط دانشگاه محقق اردبیلی و استانداری بی‌نظیر است / فرصت استثنایی برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه محقق اردبیلی
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ارتباط این دانشگاه و استانداری بی نظیر است، گفت: این ارتباط نزدیک فرصت استثنایی برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه محقق اردبیلی است. 
عزیز حبیبی اضافه کرد: کشور به دلیل تکانه های خارجی تحت فشار است و باید با حرکات هوشمندانه و مدبرانه از این مسیر عبور کرد. 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی دارای 376 نفر عضو هیات علمی دارد، ادامه داد: از این تعداد 30 نفر دارای مرتبه علمی استاد تمام، 118 نفر دانشیار، 202 نفر استادیار و 26 نفر مربی هستند و این یعنی 40 درصد اعضای هیات علمی این دانشگاه استاد تمام و دانشیار هستند. 
به گفته حبیبی، این دانشگاه دارای 228 رشته تحصیلی شامل 72 رشته کارشناسی، 97 رشته کارشناسی ارشد و 59 رشته دکتری است. 
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: میزان قبولی دانش آموختگان دانشگاه محقق اردبیلی از دانشگاه های معتبر کشوری در آزمون تحصیلات تکمیلی حدود 40 درصد است که این نشان از کیفیت بالای آموزشی در این دانشگاه است. 
حبیبی ادامه داد: دو نفر از اساتید دانشگاه در زمره یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفته، یکی از اساتید پراستنادترین استاد علوم انسانی کشور و یک نفر هم به عنوان شیمیدان برجسته کشور در شاخه شیمی فیزیک انتخاب شده اند. 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی از نظر علمی وضعیت خوبی دارد اما از نظر فضای فیزیکی وضعیت خوبی نداریم، اظهار کرد: استانداری قول داده است که برای پروژه های عمرانی دانشگاه کمک کند.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/74638/ضرورت-استفاده-از-ظرفیت‌های-دانشگاه-محقق-اردبیلی-در-استان-اردبیل
بستن   چاپ