پیام آذری
توزيع 420 هزار ميليارد ريال اعتبار از سوي بانک کشاورزي در سال جاري
يکشنبه 1 مرداد 1396 - 8:38:53 AM
ايرنا
آذري انلاين- بهزاد نيکخواه در جلسه ساماندهي پاياب سد آيدوغموش ميانه افزود: امسال براي اين امر از محل اعتبارهاي صندوق توسعه ملي کشور و اعتبارهاي بلاعوض بند د تبصره 4 قانون بودجه اعتباراتي منظور شده تا اراضي پاياب را تحت پوشش شبکه در بياوريم.
وي فلسفه صندوق توسعه ملي را تبديل دارايي ها و سرمايه گذاري هاي موجود در کشور به دارايي هاي مولد خواند و اظهار کرد: تا زماني که از سد آيدوغموش، شهريار، قرانقو و غيره در راستاي آبياري اراضي استفاده نشود، اين سرمايه گذاري ها مسکوت به شمار رفته و بهره اي از آن ها نخواهيم برد.
نيکخواه با بيان اينکه تصميمات خوبي در اين جلسه گرفته شده و به زودي اعتبارات پرداخت مي شود، يادآوري کرد: در عمل پروژه يک هزار و 900 هکتاري پاياب سد آيدوغموش در فاز اول با 210 ميليارد ريال توسط بانک زمين آغاز شده که اعتبارات بلاعوض هم به آن افزوده مي شود.
وي تمرکز بر روي سرمايه گذاري در شهرستان ميانه براي استفاده از ظرفيت هاي ملي با اقدامات منطقه اي را مهم خواند و گفت: تفکري که در مملکت حاکم است مبتني بر تفکر ملي با اقدام منطقه اي در راستاي توسعه است.
نيکخواه افزود: اميدواريم بتوانيم با استفاده از ظرفيت هاي ارزشمند ميانه و اعتبارات بانک کشاورزي، اعتبارات ملي مخصوصا در قالب صندوق توسعه ملي و نيز با استفاده از فاينانس هاي خارجي، در تامين مالي پروژه هاي بزرگ موفق تر عمل کنيم تا شاهد توسعه و پيشرفت هرچه بيشتر ميانه باشيم.
رييس اداره کل اعتبارات بانک کشاورزي گفت: اعتبارات ما مبتني بر اهداف توسعه پايدار است تا سرمايه گذاري هاي انجام شده پايداري اقتصاد را در عمل تداعي کند و اگر بدون مطالعه سرمايه گذاري کنيم به طور قطع منابع موجود را از بين خواهيم برد.
نيکخواه رويکردهاي بانک کشاورزي در تامين مالي را مبتني بر 4 هدف توسعه پايدار اعلام کرد و ادامه داد: ايجاد امنيت غذايي، ريشه کني فقر، حفظ منابع پايه و توجه به توان افزايي زنان بعنوان 50 درصد از جمعيت فعال کشور از جمله اين محورهاست.
فرماندار ويژه ميانه نيز در اين جلسه گفت: سد آيدوغموش ميانه در استان به عنوان الگوي موفق مشارکت مردمي از سوي استاندار آذربايجان شرقي مطرح شده و اميدواريم با رفع موانع و کاستي هاي موجود آن را به عنوان الگوي هميشگي مطرح کنيم.
حميد شکري اظهار اميدواري کرد که در اين جلسه تصميات لازم براي يک هزار و 900 هکتار از اراضي پاياب سد در فاز اول با ارائه راه حل هاي استثنايي نهايي شود.
وي با بيان اينکه 99 درصد مسائل بانکي در شهرستان حل شده است، از رئيس بانک کشاورزي اين شهرستان خواست تا با روستايياني که آماده عقد قرارداد هستند قرارداد ببندند و تا 10 روز آينده اراضي کشاورزي اي که بايد تحت پوشش شبکه برود مشخص شود.
شهرستان ميانه واقع در 180 کيلومتري شرق تبريز يکي از قطب هاي توليد محصولات کشاورزي در استان آذربايجان شرقي به شمار مي رود.
سد آيدوغموش با 130 ميليون مترمکعب ظرفيت در غرب شهرستان ميانه واقع شده و مشارکت مردم پيرامون آن در عملياتي کردن پاياب سد مثال زدني است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/7265/توزيع-420-هزار-ميليارد-ريال-اعتبار-از-سوي-بانک-کشاورزي-در-سال-جاري
بستن   چاپ