پیام آذری
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی:
توسعه صنعت گردشگری وابسته به مشارکت تشکل‌های مردم‌نهاد گردشگری است
شنبه 23 تير 1397 - 14:33:42
ایسنا - ورزشی - آذربایجان شرقی
آذری آنلاین -
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: توسعه صنعت گردشگری وابسته به مشارکت تشکل‌های مردم‌نهاد گردشگری است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان ‌شرقی، امیر تقی‌زاده در مجمع فعالین گردشگری استان در بناب که به همت سازمان مردم‌نهاد پویندگان دانش پژوه مهر بناب و با حضور فرماندار شهرستان بناب، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بناب و فعالان حوزه گردشگری استان برگزار شد، اظهار کرد: تشکل‌های مردم نهاد، سرمایه‌های اجتماعی جامعه هستند و توسعه صنعت گردشگری وابسته به مشارکت و فعالیت تشکل‌های گردشگری است.
وی افزود: تشکل‌ها در معرفی توان گردشگری استان‌ها نقشی تعیین‌کننده دارند، چرا که یکی از راه‌های نجات کشور جهت رهایی و برون‌رفت از اقتصاد تک‌محصولی و اقتصاد وابسته به نفت، توجه به صنعت گردشگری است.
تقی‌زاده گفت: سازمان‌های غیردولتی می‌توانند منبع نوآوری، تجربه کردن و آزمودن رویکردهای نوین در قبال مسائل توسعه باشند. سازمان‌های غیردولتی می‌توانند نقش بسیار مهمی در توسعه داشته باشند که این کار از طریق بسیج منابع و انرژی مولد در خدمات اجتماعی و توسعه آن‌ها انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه بیشتر مناطق گردشگری و تاریخی برای مردم ناشناخته است، گفت: توجه به این ظرفیت می‌تواند در توسعه اقتصاد کشور و اشتغال زایی جوانان کمک زیادی کند.
وی همچنین در این نشست گفت: آذربایجان شرقی پایلوت شبکه ملی گردشگری سازمان‌های مردم نهاد کشور است و شبکه ملی گردشگری سازمان‌های مردم‌نهاد کشور در تبریز فعالیت می‌کند و این یک ظرفیت بزرگ برای صنعت گردشگری استان به شمار می‌رود و فعالان گردشگری می‌توانند از این ظرفیت استفاده بهینه کنند.
تقی‌زاده افزود: جذب گردشگران خارجی، جلوگیری از سفرهای بی رویه گردشگران ایرانی به خارج کشور، مدیریت سمن های گردشگری جوانان از جمله اهداف راه اندازی این شبکه ملی است.
وی گفت: 67 سازمان مردم نهاد گردشگری در کشور و 5 تشکل مردم نهاد در استان مشغول فعالیت هستند و همچنین در این شبکه از سمن های حوزه میراث فرهنگی و تمام سمن های فعال در حوزه گردشگری استفاده می‌شود.
معاون امور جوانان و فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی، انتخاب تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 را یک اتفاق بزرگ خواند و افزود: باید از این فرصت مطلوب دستاوردهای پرشماری برای گردشگری کشور حاصل شود.
تقی‌زاده خاطرنشان کرد: ایجاد شبکه گردشگری بسیار متنوع است، برای مثال سازمان مردم‌نهادی که ممکن است یک خانه قدیمی را در روستایی در اختیار داشته باشد، آن را به ظرفیت بوم‌گردی تبدیل کند. با ایجاد شبکه و تخصصی شدن این اقدامات تعداد توریست‌ها و گردشگران بیشتر می شود.
تقی زاده در مورد هماهنگی و همکاری با میراث فرهنگی و گرفتن شناسه ثبت تمام سمن‌های فعال در حوزه گردشگری اظهار کرد: با دریافت این شناسه سازمان‌های مردم نها به یک شبکه تبدیل می‌شوند که می‌توانند بحث گردشگری را در کل کشور هدایت کنند.
وی با بیان اینکه بعد از تقویت و توانمندی این فرایند، شبکه بوم گردشگری سمن‌ها می‌تواند در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرار گیرد، گفت: مجموعه این گام‌ها به گردشگری کل کشور ـ چه توریست خارجی و چه گردشگر داخلی _ کمک می‌کند.
تقی‌زاده افزود: در کشور هفت پهنه تعریف شده است و هفت نفر از دبیران تشکل‌ها مسئول این پهنه ها شده‌اند و موظفند تمامی استعدادهای گردشگری منطقه را رصد کنند و نظم گردشگری کشور را با ایجاد شبکه تخصصی ایجاد کنند. این اقدامات تشکلها را به شدت تقویت می‌کند.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/62287/توسعه-صنعت-گردشگری-وابسته-به-مشارکت-تشکل‌های-مردم‌نهاد-گردشگری-است
بستن   چاپ