پیام آذری
ارتقای شاخص های علمی و پژوهشی راهبرد اصلی دانشگاه مراغه است
چهارشنبه 30 خرداد 1397 - 14:28:32
ایرنا - علمی - آذربایجان شرقی
آذری آنلاین - مراغه - رئیس دانشگاه مراغه با اشاره به موفقیت های این دانشگاه در رتبه بندی دانشگاهی کشور گفت: ارتقای شاخص های علمی و پژوهشی راهبرد اصلی این دانشگاه به عنوان یکی از قطب های موفق علمی منطقه است.
محمدعلی لطف اللهی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دانشگاه با توجه به شاخص های کسب شده در زمینه های پژوهشی، اقتصادی و اجتماعی موفقیت های چشمگیری در بین دانشگاه های کشور کسب کرده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون دانشگاه مراغه موفق به قرار گرفتن در بین دانشگاه های برتر کشور شده ادامه داد: بر اساس رتبه بندی دانشگاه های ایران (ISC) این مرکز دانشگاهی از رتبه 40 در سال تحصیلی گذشته به رتبه 30 در بین 138 دانشگاه کشور دست یافته است.
وی اضافه کرد: رشد 10 پله ای این دانشگاه در کل شاخص های رتبه بندی، نشان از عزم برای رشد و توسعه علمی و پژوهشی در راستای تحقق و احیای دانشگاه شهر تاریخی مراغه دارد.
لطف اللهی گفت: همچنین با توجه به اجرای طرح ها و ارائه مقالات فاخر علمی، تحقیقاتی و پژوهشی، این دانشگاه موفق به کسب رتبه 17 کشوری در زمینه پژوهشی در بین دانشگاه های کشور شده است.
وی افزود: دانشگاه مراغه از نظر پژوهش و تحقیقات هم اکنون در جایگاه مناسب و بالاتری نسبت به چندین دانشگاه جامع و بزرگ کشور از جمله برخی مراکز دانشگاهی مراکز استانی قرار دارد.
وی ادامه داد: در سال 2017 نیز 178 مقاله علمی و پژوهشی توسط اساتید و هیات علمی این دانشگاه در مجامع و مجلات بین المللی به چاپ رسیده و منتشر شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون 130 نفر هیات علمی تمام وقت در این دانشگاه فعال هستند اضافه کرد: در راستای افزایش سطح علمی اساتید در دو سال اخیر 27 نفر به رتبه دانشیاری و سه نفر نیز به رتبه استاد تمامی ارتقا یافته اند.
رئیس دانشگاه مراغه گفت: اساتید این دانشگاه به عنوان موتور محرکه علمی و پژوهشی نقش مهمی در موفقیت های علمی و پژوهشی این دانشگاه در سال های اخیر ایفا کرده اند.
لطف اللهی همچنین از کسب رتبه نهم این دانشگاه در زمینه اقتصادی و اجتماعی در بین دانشگاه های کشور خبرداد و اضافه کرد: این موفقیت مرهون تلاش های کارکنان، اعتماد سازی، همکاری های برون بخشی، جلب مشارکت های خیران و نیز توسعه مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در دانشگاه است.
حدود سه هزار و 233 دانشجوی دختر و پسر در سه رشته دکتری، 26 رشته کارشناسی ارشد، 18 رشته کارشناسی پیوسته، دو رشته کارشناسی ناپیوسته و یک رشته کاردانی در دانشگاه مراغه تحصیل می کنند.
این دانشگاه دارای چهار دانشکده علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی است.
دانشگاه مراغه از سال 1370 با عنوان آموزشکده کشاورزی کار خود را آغاز کرد و در سال 91 به دانشگاه ارتقا یافته است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/55916/ارتقای-شاخص-های-علمی-و-پژوهشی-راهبرد-اصلی-دانشگاه-مراغه-است
بستن   چاپ