پیام آذری
رزمنده دیروز، کارآفرین امروز
پنجشنبه 3 خرداد 1397 - 16:11:57
ایرنا - اقتصادی - آذربایجان غربی
آذری آنلاین - ارومیه- کاظم رضایی، رزمنده ای که در عملیات آزادسازی خرمشهر به درجه جانبازی نائل شده امروز در عرصه کارآفرینی و تولید کالای ایرانی با همان اراده و همت جهادی دوران جنگ، پیشگام و ثابت قدم است.
به گزارش ایرنا این جانباز دفاع مقدس با همت و اراده ای از جنس جهاد پس از انجام وظیفه در جبهه های جنگ، سه واحد تولید درب های صنعتی و ضد سرقت را در شهرک صنعتی سلماس راه اندازی کرده است.
وی فارغ التحصیل رشته دندان پزشکی از دانشگاه تهران بوده و چندسالی نیز در درمانگاه تامین اجتماعی سلماس به مردم خدمت کرده اما اکنون با ایجاد اشتغال برای 400 نفر جهاد اقتصادی را جایگزین جهاد در جبهه های نبرد حق علیه باطل کرده است.
کاظم رضایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی شعار نمی دهد و در عمل وارد میدان شده است تا با ایجاد اشتغال، تولید محصولات صادرات محور و توجه به منویات رهبری گام های عملی برای دستیابی به اقتصاد درون زا بردارد.
در حال حاضر واحدهای تولیدی این کارآفرین به عنوان یکی از بزرگترین مجموعه های تولید درب های ضد سرقت، ضد حریق و انواع درب های داخلی ساختمانی کشور از فعال ترین واحدهای صنعتی در سطح آذربایجان غربی محسوب می شود.
این واحدهای تولیدی با داشتن نمایندگی در بیشتر مناطق ایران و تامین بازار داخلی، سالانه با صادرات بیش از یکهزار درب ضد سرقت و درب داخلی به کشورهای ارمنستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان، عراق و افغانستان حدود 30 هزار دلار ارزآوری برای کشور دارد.
کاظم رضایی روز پنج شنبه و همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: دشواری ها و مشکلات تولید کالای ایرانی موجب دلسردی بسیاری از فعالان این عرصه می‌شود در حالی که با قدری حمایت از سوی دست‌اندرکاران، رونق تولید داخلی دور از دسترس نیست.
وی نامگذاری امسال به‌ عنوان سال «حمایت از کالای ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری را فرصتی دانست تا مردم و مسوولان با عزم بیشتری کارآفرینان و تولیدکنندگان کالای ایرانی را حمایت کنند.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ استفاده از تولید داخلی باید با همکاری همه اقشار جامعه گسترش یابد، افزود: تولیدات داخلی در انبارها انباشته شده و مشکل اساسی تولیدکنندگان را باید در بازار مصرف جستجو کرد؛ فرهنگ استفاده از تولید داخلی باید با همکاری همه اقشار جامعه گسترش پیدا کند.
وی وجود قوانین دست و پاگیر اداری را از موانع توسعه کارآفرینی در ایران عنوان کرد و گفت: در گذشته چرخ اقتصاد ایران به طور عام حول محور فروش نفت حرکت کرده و به همین دلیل کارآفرینی نمود کمتری یافته است.
به گفته رضایی در هیچ کجای جهان نظیر ایران روحیه کارآفرینی وجود ندارد و در هیچ جا نظیر ایران کارآفرینان به دلیل قوانین دست و پاگیر مورد بی مهری قرار نمی گیرند.
وی با تاکید بر حمایت بیش از پیش از سرمایه‌گذاری، افزود: حل مشکل اشتغال در کشور با سرمایه گذاری و کارآفرینی میسر می شود و این امر تنها روش برای رفع مشکل بیکاری است.
این کارآفرین بیان کرد: بانک‌ها، بخش‌های اقتصادی و اداری باید همکاری و حمایت لازم را از تولیدکنندگان و کارآفرینان کشور داشته باشند و تسهیلات ارزان قیمت در اختیار کارآفرینان قرار دهند تا چرخ های اقتصاد بچرخد.
مدیر شهرک های صنعتی سلماس نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به میزان سرمایه گذاری واحدهای تولیدی این کارآفرین بیان کرد: این واحدهای تولیدی از سال 1383 آغاز بکار کرده و تاکنون حدود 500 میلیارد ریال در آنها سرمایه گذاری شده است.
علی اکبر خرسندی افزود: یک واحد دیگر نیز به همت این جانباز دوران دفاع مقدس آماده بهره برداری است که با وارد شدن این واحد به چرخه تولید برای 150 نفر به صورت مستقیم و 700 نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می شود.
به گزارش ایرنا شهرستان سلماس در زمان حاضر به یکی از قطب های تولید درب های صنعتی و ضد سرقت کشور تبدیل شده و در 30 واحد تولیدی این شهرستان برای سه هزار و 500 نفر زمینه اشتغال ایجاد شده است.
گزارش از: جمال فرخیان
7156 /3072

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/51437/رزمنده-دیروز،-کارآفرین-امروز
بستن   چاپ