پیام آذری
580 تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد
سه شنبه 25 ارديبهشت 1397 - 15:24:03
ایرنا - اقتصادی - آذربایجان غربی
آذری آنلاین - ارومیه- رئیس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: 580 تن گوشت قرمز طی یک سال گذشته در کشتارگاه های دام های سنگین و سبک این شهرستان تولید و مصرف شده است.
فاطمه آیرم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت 13 هزار و 669 راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد.
وی اضافه کرد: از این تعداد یکهزار و 926 راس را دام سنگین و 11 هزار و 743 راس را دام سبک تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه 70 کشورهای اروپایی است که پس از کشتار، لاشه های دام به مدت 18 ساعت در سردخانه 2 تا 4 درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توسط خودروی یخچال دار توزیع می شود.
آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، ماکو به لحاظ قرار گرفتن در محدوده جغرافیائی منطقه آزاد ماکو بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع شده است. دارای 140 کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و 130 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.
7132/2093

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/49388/580-تن-گوشت-قرمز-در-ماکو-تولید-شد
بستن   چاپ