آلرژی و تغذیه در فصل بهار
دوشنبه 17 ارديبهشت 1397 - 14:02:26
|
|
آذری آنلاین - حساسیت فصلی یکی از مشکلاتی است که با آغاز فصل بهار و گرده افشانی گیاهان، بسیاری از افراد را درگیر میکند، به منظور کاستن از شدت حساسیتهای فصلی، پیروی از یک سری رژیمهای غذایی خاص ضروری است. دکتر «حسن فرهاد غیبی»، متخصص تغذیه در گفتوگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، در این خصوص اظهار کرد: فصل بهار، فصل بیداری طبیعت بوده و با آغاز گردهافشانی گیاهان، برخی افراد دچار آلرژی میشوند، رعایت برخی رژیمهای غذایی میتواند در کاهش شدت و پیشگیری از حسایت فصلی موثر باشد. وی با تاکید بر خودداری از استفاده از مواد غذایی کهنه و انبار شده بیان کرد: برخی میوههای خارج از فصل مانند مرکبات، در فصل بهار نیز در بازار موجود هستند، اما ویتامینهای این میوهها به خصوص ویتامین C بسیار کم شده و ارزش غذایی چندانی نخواهند داشت، از این رو توصیه میشود از میوه و سبزیجات تازه در این فصل استفاده شود. وی با بیان این که برای پیشگیری از حساسیت فصلی و کاستن از شدت آن نیاز به تقویت سیستم ایمنی بدن است، گفت: ویتامینهای A، C و زینک، نقش مهمی را در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا میکنند و استفاده از برخی گوشتها، سبزیجات تازه و محصولات لبنی تا حد زیادی این مواد را برای بدن تامین میکنند. این متخصص تغذیه تاکید کرد: مصرف منابع غذایی و میوههایی که منبع ویتامین هستند، گام موثری در پیشگیری از آلرژی به شمار میآید، ویتامین A در محصولاتی به رنگهای زرد، قرمز و نارنجی یافت شده و بتاکاروتن موجود در این محصولات در بدن، تبدیل به ویتامین میشوند. وی در ادامه با اشاره به حساسیت برخی از افراد به میوههایی مانند خربزه گفت: این افراد میتوانند با جایگزین کردن سایر میوهها و مصرف غذا بر حسب هرم غذایی، رژیم غذایی متعادل و مناسبی داشته و از حساسیت نیز پیشگیری کنند. فرهاد غیبی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه میکنیم افراد، حدالامکان از میوههای نوبرانه استفاده نکنند، چرا که اکثر این میوهها نارس بوده و علاوه بر تحمیل هزینهی زیاد به خریدار، از ویتامینهای چندانی نیز برخودرا نیستند، از این رو مصرف آن به خصوص توسط گروههای پرخطر، کودکان و سالمندان، توصیه نمیشود. انتهای پیام
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/48456/آلرژی-و-تغذیه-در-فصل-بهار
|