پیام آذری
تشریح پیشرفت های علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز
پورمحمدی: اعتبارات بخش فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز افزایش 10 برابر افزایش یافته است
شنبه 4 آذر 1396 - 11:46:24 PM
ایسنا - علمی - آذربایجان شرقی
آذری آنلاین - رئیس دانشگاه تبریز از افزایش 10 برابری اعتبارات بخش فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نسبت به شش سال گذشته خبر داد. 
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار کرد: اعتبارات بخش فرهنگی اجتماعی دانشگاه در سال 90، دو میلیارد ریال بود که امسال به 20 میلیارد ریال رسیده است. 
به گفته وی، برگزاری برنامه‌هایی نظیر آیین نکوداشت دانش‌ آموختگان غیر ایرانی دانشگاه‌های سراسر کشور و دهمین جشنواره فرهنگ ملل، نشست علمی فرهنگی با دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آیندهون هلند، نشست کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور، همایش منطقه‌ای آشنایی با کرسی‌های نظریه‌پردازی و ترویجی، کرسی‌های نقد نظر به تعداد 14 مورد در یک سال اخیر، کرسی‌های آزاد اندیشی و مناظره، همایش بزرگ نقش دانشگاه و صنعت در اقتصاد مقاومتی و همایش ملی مشروطیت خلاصه‌ای از اقدامات دانشگاه در بخش فرهنگی و اجتماعی است. 
وی ادامه داد: همچنین ویژه برنامه‌های مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری و مجلس خبرگان رهبری، ویژه برنامه‌های مختلف مرتبط با عفاف و حجاب، ویژه برنامه‌های مرتبط با ایام و مناسبت‌های ملی و مذهبی، همایش ملی پیشگامان بصیرت، یادواره شهدای 27 به دانشکده فنی دانشگاه تبریز، نمایشگاه بزرگ تحول در علوم انسانی و نمایشگاه دستاوردهای دفاعی، موشکی و هسته‌ای کشور نیز توسط دانشگاه تبریز برگزار شده است. 
پورمحمدی با اشاره به پیشرفت‌های دانشگاه‌های کشور، گفت: پیش از سال 92، هیچ‌ کدام از دانشگاه‌های کشور جزو 1000 دانشگاه برتر دنیا نبودند که خوشبختانه هم‌اکنون 14 دانشگاه کشورمان جزو یک درصد دانشگاه‌های تاثیرگذار دنیا هستند. 
وی ادامه داد: کسب رتبه اول کشوری در بین دانشگاه‌های جامع کشور بر اساس اعلام موسسه تایمز، کسب رتبه دوم کشوری و 19 آسیا در تولیدات علمی همکاری‌های بین‌المللی توسعه بر اساس گزارش موسسه لایدن، کسب رتبه پنجم در بین دانشگاه‌های جامع کشور بر اساس گزارش ISC و قرارگیری در بین دانشگاه‌های سطح یک کشور بر اساس ارزیابی وزارت عتف از پیشرفت‌های علمی دانشگاه تبریز است. 
رئیس دانشگاه تبریز ادامه داد: همچنین دانشگاه تبریز در طول سال های اخیر موفق شده رتبه‌های برتر جشنواره‌های فارابی، زیست فناوری فدراسیون سرآمدان علمی ایران را کسب کند. 
وی افزود: بر اساس گزارش موسسه تامسون رویترز، پنج نفر از اساتید دانشگاه تبریز در زمره یک درصد دانشمندان تاثیرگذار جهان قرار دارند. 
بر اساس گفته‌ی پورمحمدی، امسال اعتبار تخصیصی پژوهشی از محل بودجه جاری دانشگاه تبریز، نسبت به چهار سال گذشته رشد 293 درصدی داشته و کل بودجه جاری مصوب دانشگاه نیز از در سال جاری نسبت به چهار سال گذشته رشد 721 درصدی دارد. 
وی با بیان این‌که دانشگاه تبریز 24 هزار دانشجو دارد، گفت: یک درصد این دانشجویان در مقطع کاردانی، 55 درصد در مقطع کارشناسی، 44 درصد در مقطع کارشناسی ارشد، یک درصد در مقطع دکترای حرفه‌ای و 9 درصد در مقطع دکترای تخصصی تحصیل می‌کنند. 
پورمحمدی با بیان این‌که دانشگاه تبریز 21 دانشکده دارد، اظهار کرد: تعداد پژوهشکده و قطب‌های علمی 12 مورد، تعداد اعضای هیئت علمی 782 نفر، تعداد کارکنان 817 نفر و مساحت کل دانشگاه 681 هکتار است. 
وی با بیان این‌که چهار تشکل اسلامی در این دانشگاه فعال است، گفت: 79 انجمن علمی، 17 کانون فرهنگی هنری و 30 نشریه دانشجویی نیز در این دانشگاه فعالیت می‌کنند.
همچنین دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در این جلسه اظهار کرد: ضرورت دارد پیش از فراگیر شدن، آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی شناسایی شده و برای مقابله با آن‌ها برنامه‌‌ریزی شود.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/22866/پورمحمدی--اعتبارات-بخش-فرهنگی-و-اجتماعی-دانشگاه-تبریز-افزایش-10-برابر-افزایش-یافته-است
بستن   چاپ