پیام آذری
دبیر علمی سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران خبر داد
ارسال 300 مقاله به دبیرخانه کنفرانس هیدرولوژی ایران
سه شنبه 26 شهريور 1398 - 13:51:57
ایسنا - اجتماعی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - دبیر علمی سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران از ارسال 300 مقاله به دبیر خانه این کنفرانس خبر داد و گفت: از این تعداد 202 مقاله پذیرفته شده است که 35 مورد به صورت شفاهی و 167 مورد در قالب پوستر ارایه می‌شود.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، دکتر احمد فاخری فرد در تشریح این خبر اظهار کرد: 20 دانشگاه و 18 سازمان اجرایی در این کنفرانس شرکت و تعداد کل شرکت کنندگانی که اعلام حضور کرده‌اند 236 نفر و تعداد اعضای کمیته علمی 74 نفر است.
وی ادامه داد: تعداد ثبت نام کنندگان شرکت در نشست‌های تخصصی 120 نفر بوده و40 اثر دانشجویی و 10 اثر از اصحاب رسانه به جشنواره آب و رسانه ارسال شده است و 100 نفر نیز برای شرکت در مسابقه نقاشی ثبت نام کرده‌اند.
فاخری ‌فرد از برگزاری دو نشست تخصصی سیاستگذاری هماهنگ درحکمرانی آب هیدرولوژی و مهندسی سیلاب در حاشیه این کنفرانس خبر داد و گفت: مراسم اختتامیه این کنفرانس عصر فردا (چهارشنبه) برگزار می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وقوع سیلاب‌های مخرب اوایل سال جاری و خسارت‌های ناشی از آن گفت: در این مدت 25 استان کشور مورد هجوم سیلاب و 200 شهر و بیش از 4300 روستا تحت تاثیر سیلاب قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: در این حادثه 80 نفر تلفات و حدود 3200 مصدوم داشتیم و خسارت‌های هنگفت در زمینه زیرساخت‌های شهری، روستایی صنعتی، کشاورزی و دامی نتیجه هجوم این سیلاب بود.
استاد دانشگاه تبریز با تاکید بر عوامل و خطاهای انسانی در وقوع حوادث طبیعی همچون سیلاب اظهار کرد: در وقوع سیلاب‌های فروردین ماه و حادثه‌ای همچون گرفتاری 21 نفر و 200 اتومبیل در شیراز کدام یک از عوامل طبیعی و انسانی نقش بیشتری داشتند؟.
وی اضافه کرد: بیشترین هجوم سیلاب در سیل شمال شرق کشور، به خانه‌های بدون مجوز ساخته شده در مسیل‌ها بود.
وی تاکید کرد: مطالعات هیدرولوژی در نظام مهندسی‌‌ها، شهرداری‌ها و راه سازی در کشورمان مورد غفلت قرار گرفته و باید جایگاه ویژه‌ای برای هیدرولوری تعریف و نقشه سیلاب تمامی مناطق تهیه شود که در کنترل سیلاب بسیار مهم است.
دبیر علمی سومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران گفت: با توجه به کسری منابع و خشکی اقلیم می‌توانیم از حجم عظیمی که سیلاب در مدت کم به ما تحویل می‌دهد، استفاده کنیم.
وی ادامه داد: مسئولان ما همیشه دغدغه کاهش مصرف آب در کشاورزی و سایر حوزه‌ها را دارند و آب‌ها را پشت سدها جمع کرده‌اند، با کاهش مصرف آب، ارتقاء سیستم‌های آبیاری و افزایش راندمان، رغبت برای پر کردن سدها کم‌تر می‌شود.
وی در پایان بر ضرورت بهره‌مندی از تکنولوژی‌های نوین در سیستم‌های هشدار و مدیریت سیل، پیش‌بینی‌های هواشناسی و اندازه‌گیری بارش‌ها تاکید کرد.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/163250/ارسال-300-مقاله-به-دبیرخانه-کنفرانس-هیدرولوژی-ایران
بستن   چاپ