پیام آذری
مصرف در حوزه برق منطقه ای آذربایجان سالانه 7 درصد افزایش می یابد
يکشنبه 26 خرداد 1398 - 21:35:07
پیام آذری - تبریز- مدیرعامل شرکت توزیع برق منطقه ای آذربایجان با بیان اینکه در سال های اخیر سالانه 4 درصد ظرفیت نصب شده برای ارتقای تولید برق در این منطقه افزایش یافته است، گفت: هفت درصد مصرف برق این منطقه سالانه افزایش می یابد و بر این اساس 2 تا 3 درصد خلاء به وجود می آید که با صرفه جویی مردم در مصرف انرژی و توافق نامه های شرکت های برق جبران می شود.

به گزارش ایرنا، افشین روشن میلانی روز یکشنبه در نشست مدیران صنعت برق آذربایجان با خبرنگاران خاطرنشان کرد: انبار یا ذخیره گاه در صنعت برق وجود ندارد و تولید و مصرف تقریباً همزمان است و بر این اساس باید مدیریت پیک مصرف و پیک بحرانی با همراهی مردم انجام شود.
وی اعلام کرد: 11 برنامه تشویقی در صنعت، کشاورزی و مناطق گرمسیری در این خصوص وجود دارد تا با بهینه مصرف کردن برق توسط مردم خاموشی در فصول گرم سال اتفاق نیفتد.
میلانی با بیان اینکه در فصول گرم سال از ساعت 12 تا 16 متوسط مصرف برق بسیار بالاست، گفت: چنانچه در این ساعت‌ها از وسایل برقی استفاده نکنیم و درجه وسایل سرمایشی و کولر بین 22 تا 24 تنظیم کنیم تا مصرف برق مدیریت می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق منطقه‌ای آذربایجان با بیان اینکه مشترکان بخش صنعت متعهد شدند پیک بار برق را 300 مگاوات کاهش دهند تا از پاداش و مشوق‌های این صرفه جویی بهره مند شوند، گفت: در فصل گرما این مقدار برق از یکی از کشورهای همسایه وارد می‌شود.
میلانی با بیان اینکه 14 برابر صادرات برق در منطقه آذربایجان، واردات داریم که از کشور ارمنستان تأمین می‌شود، اعلام کرد: البته 10 درصد مشترکان کشور در این منطقه قرار دارند که 6.5 درصد نیاز برق توسط تجهیزات نصب شده و بقیه با همراهی مردم، تمهیدات شرکت و واردات تأمین می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مصرف برق تبریز نسبت به سال گذشته 2 برابر افزایش یافته است، ادامه داد: حدود 79 مگاوات نیروگاه‌های مقیاس کوچک در منطقه به تولید برق کمک می‌کنند و امسال نیروگاه «آق کند» میانه با ظرفیت 35 مگاوات و برق نیروگاه هریس (تا آخر تیرماه امسال) به مدار اضافه می‌شود و بر این اساس مجموع نیروگاه‌های تجدید پذیر در منطقه 15 واحد می‌شود.
میلانی بیان کرد: بارندگی‌های اخیر نیز موجب شده تا ظرفیت تولید چهار هزار مگاوات تولید برق در منطقه ایجاد شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: 2540 روستا و 870 هزار نفر در استان به جز تبریز، اسکو و آذرشهر مشترک این شرکت هستند و ضریب نفوذ برق 99.9 درصد است یعنی روستای 10 خانوار بدون برق در استان وجود ندارد و همه برق دار شده‌اند و به زودی روستاهای دارای پنج خانوار و کمتر هم از نعمت برق بهره مند می‌شوند.
فرج نیا با اشاره به اینکه 820 مگاوات نیاز مصرف برق آذربایجان شرقی است، اعلام کرد: 2500 مگاوات نیاز جدید استان در ایام تابستان است که باید توسط نیروگاه‌ها تأمین شود.
وی همچنین با تاکید بر مصرف بهینه برق افزود: 4.200 میلیارد تومان به مشترکان کم مصرف برق استان مشوق پرداخت شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تبریز نیز در جمع خبرنگاران گفت: تبریز یک میلیون مشترک دارد و سالانه 32 هزار مشترک جدید می‌پذیرد.
عادل کاظمی با بیان اینکه پارسال 900 مگاوات مصرف برق تبریز، اسکو و آذرشهر بوده که حدود 77 درصد آن مشترکان خانگی هستند و 34 درصد میزان مصرف را به خود اختصاص دادند، گفت: سالانه حدود 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه توزیع انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه برای مدیریت بهینه مصرف با 1680 مشترک تفاهم نامه مبادله شده است، گفت: 624 مگاوات سقف مصرف برق تعیین شده که متأسفانه امسال چند بار از آن عبور کردیم.
3093/‏3071

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/148338/مصرف-در-حوزه-برق-منطقه-ای-آذربایجان-سالانه-7-درصد-افزایش-می-یابد
بستن   چاپ