پیام آذری
رئیس برنامه توسعه صنایع دستی جهان اسلام: هنرمندان برای اخذ تخصص های جدید به کشورهای مختلف اعزام شوند
شنبه 25 خرداد 1398 - 21:40:29
پیام آذری - تبریز - رئیس برنامه توسعه صنایع دستی جهان اسلام گفت: هنرمندان با استعداد برای اخذ تخصص های جدید و پیشرفته به کشورهای مختلف اعزام شوند.

به گزارش ایرنا، «نزیه معروف» روز شنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین‌المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی در بخش همایش افزود: ایجاد تعامل و برقراری ارتباط هنرمندان کشورهای مختلف موجب رشد هنری، فرهنگی و خلاقیت‌های آنان می‌شود.
وی اظهار داشت: سازمان‌های مردم نهاد و زنان نقش زیادی در گسترش هنر و فرهنگ بین کشورها برخوردارند و دولت‌ها باید از لحاظ مادی و معنوی از آنان حمایت کنند و زمینه ادامه تحصیل آنان در مدارس رسمی را فراهم کنند.
رئیس برنامه توسعه صنایع دستی جهان اسلام با قدردانی از حمایت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری کشورمان برای توسعه صنایع دستی گفت: حمایت از هنر و صنایع دستی می‌تواند به نتایج و دستاوردهای بهتری بینجامد.
معروف، ادامه داد: این جشنواره می‌تواند روابط هنرمندان در حوزه صنایع دستی جهان اسلام را که به نمایندگی از 30 کشوردر آن حضور دارند، تقویت کند و این فرصتی برای آشنایی آنان با افراد و هنرمندان حرفه‌ای در جوامع مختلف است.
وی با بیان اینکه زنان نقش زیادی در تولید و گسترش صنایع دستی دارند، یادآوری کرد: اگر برای آنان فرصت‌های بهتری فراهم شود در توسعه اقتصاد ملی نیز می‌توانند نقش آفرینی کنند.
رئیس برنامه توسعه صنایع دستی جهان اسلام گفت: برای فروش صنایع دستی و آثار هنری باید مرکز بازاریابی و ارتباط با مصرف کنندگان ایجاد شود، زیرا در نمایشگاه اسلام آباد 2 هزار هنرمند حضور داشتند که 4 میلیون نفر از آثار هنری و صنایع دستی آنان بازدید کردند و در نمایشگاه مسقط نیز یک میلیون و 500 هزار نفر از آن بازدید کردند.
معروف، خواستار حمایت دولت‌ها از هنرهای بومی شد و افزود: آثار هنری و صنایع دستی در دنیای کنونی تنها برای زیبایی نیست، بلکه برای اشتغال نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ بنابراین باید شرکت‌های ویژه‌ای برای بازاریابی راه اندازی شود و سازمان‌های مردم نهاد از آنان حمایت کنند.
مدیرکل مبادلات فرهنگی و سازمان‌های بین المللی نیز در این مراسم گفت: این سازمان متولی، هادی، طراح و سیاست گذاری طرح‌های فرهنگی در حوزه بین الملل و مسئول تجمیع آرای همه دستگاه‌های فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران و ارائه آن به محیط بین الملل است.
علی سعادت آذر، با بیان اینکه جمهوری اسلامی از طریق این سازمان با 80 کشور دنیا قرارداد و موافقت نامه‌های همکاری فرهنگی دارد، افزود: کشور ما در حوزه‌های هنری، سینمایی، فرهنگی، علمی و تبادل دانشجو و استاد بیش از 400 سند همکاری، طرح و برنامه مبادلات و تفاهم نامه با دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی و هنری دنیا را دارد.
وی با اشاره به فعالیت 100 دفتر نمایندگی این سازمان در سطح بین المللی اظهار داشت: این نمایندگی‌ها وظیفه رایزنی و گسترش همکاری‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در محیط بین الملل را بر عهده دارد.
سعادت آذر، از هنرمندان و شرکت کنندگان در این جشنواره خواست با مراجعه به نمایندگی‌های این سازمان در کشورهای خود برای گسترش روابط فنی، علمی، هنری و فرهنگی تلاش کنند.
در اختتامیه بخش همایش این جشنواره نمایندگان گروه کشورهای آفریقایی، عربی و آسیایی نظرات خود را در خصوص اهمیت و جایگاه هنر و صنایع دستی برای اتحاد مسلمانان جهان اسلام و نقش زنان در گسترش این هنر ارائه کردند.
همچنین در این مراسم به هنرمندان و شرکت کنندگان در این جشنواره که در موضوع هنر زنان مقاله ارائه کرده بودند، گواهی علمی اهدا شد.
8023/‏518

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/148106/رئیس-برنامه-توسعه-صنایع-دستی-جهان-اسلام--هنرمندان-برای-اخذ-تخصص-های-جدید-به-کشورهای-مختلف-اعزام-شوند
بستن   چاپ