پیام آذری
11 هزار نفر در پنج سال گذشته به بوکان مهاجرت کردند
يکشنبه 29 ارديبهشت 1398 - 19:24:29
ایرنا - اجتماعی - آذربایجان غربی
پیام آذری - مهاباد- سرپرست فرمانداری بوکان گفت: 11 هزار نفر طی سال های 1390 تا 1395 از شهرهای خارج از آذربایجان غربی به این شهرستان مهاجرت کرده اند.
به گزارش ایرنا، لقمان خسروپور روز یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک بوکان افزود: مشکلات این شهر از نوع کلانشهری است و مدیران شهرستانی برای رفع آنها باید کلانشهری فکر کنند چون این شهر هر ساله پذیرای مهاجرانی از دیگر شهرستان ها و خارج از استان است.
وی با بیان اینکه مسوولان به ویژه مسوولان استانی دیدگاه خود را نسبت به شهر بوکان باید تغییر داده و برای مدیریت آن آینده نگر باشند، ادامه داد: یکی از مشکلات این شهر ورودی های آن است که اعضای شورای شهر و شهرداری اهتمام ویژه ای نسبت به این قضیه باید داشته باشند.
خسروپور با اشاره به اینکه شهر بوکان نیاز به فرهنگ سازی در زمینه فرهنگ شهرنشینی دارد، اضافه کرد: برای تغییر نگرش و فرهنگ عمومی مردم باید بودجه فرهنگی برای شهر تعریف کرد چرا که شهر نیازمند فرهنگ سازی است.
وی در خصوص کنترل ترافیک شهر بوکان گفت: برای کنترل ترافیک سطح شهر و ایجاد امنیت بیشتر در خیابان های شهری باید هشت دستگاه دوربین در مناطق مختلف شهر نصب شود و برای نصب و راه اندازی این تعداد دوربین باید از اعتبارات شهرداری استفاده شود.
وی در خصوص مصوبات شورای ترافیک نیز اظهار داشت: باید تمامی مصوبات شورای هماهنگی ترافیک بوکان اجرایی شود و تا زمانی که تمامی مصوبات جلسات قبل اجرایی نشود جلسات بعدی برگزار نخواهد شد.
فرمانده انتظامی بوکان نیز در این جلسه با اشاره به آمار تصادفات این شهرستان، گفت: با وجود تمامی مشکلات در سال جاری اقدامات خوبی در خصوص کنترل راه های مواصلاتی درون شهری و برون شهری انجام شده و این امر باعث کاهش 85 درصدی تصادفات در این شهرستان شده است.
سرهنگ مجید محبعلی با بیان اینکه تصادفات جرحی در این شهرستان 14 درصد و تصادفات فوتی 74 درصد کاهش یافته است اظهار داشت: در سال گذشته در تصادفات درون شهری و برون شهری 12 نفر فوت کردند که این آمار در سالجاری به چهار نفر رسیده است.
سرهنگ محبعلی با اشاره به مشکلات جایگاه سی ان جی واقع در کمربندی شهر بوکان افزود: برای ایجاد این جایگاه هیچ تایدیه ای از شهرستان گرفته نشده و تمامی مصوبات آن از استان اخذ شده و این امر باعث مشکلات فراوانی برای شهر و ترافیک این منطقه شده است.
وی افزود: فعالیت این جایگاه غیر قانونی است و باید با مجوز قضایی جلوی فعالیت آن گرفته شود.
به گزارش ایرنا در سال گذشته پنج جلسه شورای ترافیک برگزار شد که حاصل آن 60 مصوبه بود که 45 مصوبه اجرایی و 15 مورد آن نیز به مرحله اجرا نرسیده است.
بوکان دومین شهر مهاجر پذیر کشور بعد از کرج بوده و سومین شهر پرجمعیت در آذربایجان غربی به شمار می رود.
7510/6185/7129

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/142960/11-هزار-نفر-در-پنج-سال-گذشته-به-بوکان-مهاجرت-کردند
بستن   چاپ