پیام آذری
معاون استاندار اردبیل:
اعتبارات بازآفرینی شهری با هماهنگی بین دستگاه‌ها جذب شود
سه شنبه 24 ارديبهشت 1398 - 18:12:44
ایسنا - اجتماعی - اردبیل
پیام آذری -
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل گفت: اعتبارات بسیار خوبی از محل بازآفرینی شهری، برای استان در نظر گرفته شده که جذب آن، نیازمند هماهنگی و سرعت عمل همه دستگاه‌های ذیربط است.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، مسعود امامی یگانه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان اردبیل اظهار کرد: در همین راستا، تمامی مصوبات جلسات بازآفرینی، زمانبندی شده و مطابق با جدول زمانبندی پیش خواهند رفت.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل با اشاره به اهمیت برگزاری این جلسات در شهرستان‌ها خاطرنشان کرد: مشکلات مربوط به پروژه‌های شهرستانی ظرف مدت یک هفته و با حضور فرمانداران تشکیل و مصوبات آن در جلسات استانی مطرح گردد.
امامی یگانه ادامه داد: از مزیت‌های این طرح می‌توان به احیای بافت‌های فرسوده و اجرای پروژه‌های عمرانی مختلف در تمام نقاط استان با حفظ هویت تاریخی شهرها، اشاره کرد که اهتمام ویژه مدیران و کارشناسان را می‌طلبد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل گفت: همه سازمان‌های مربوطه موظفند ظرف مدت 10 روز نقشه‌ها و برنامه‌های خود را تکمیل و .در جلسه آتی بازآفرینی شهری ارائه دهند تا بتوانیم از زمان باقیمانده به بهترین شکل استفاده کنیم
در ادامه این جلسه مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل نیز بیان کرد: در حوزه بازآفرینی شهری 23 پروژه اجرا و به اتمام رسیده و پیش‌بینی می‌کنیم 39 پروژه دیگر نیز بعد از ابلاغ اعتبار و منابع مورد نیاز شروع شود به طوری که 3 هزار و 215 واحد مسکن در این مناطق با پرداخت تسهیلاتی به ارزش 643 میلیارد ریال عملیاتی خواهد شد.
محبوب حیدری بیان کرد: در اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری علاوه بر بودجه عمومی 394 میلیارد ریالی شهرداری‌ها باید 2 هزار میلیارد ریال و دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد نیز یک هزار و 188 میلیارد ریال بودجه می‌آورند تا در محلات هدف پروژه‌های مورد نظر اجرایی شود تا سطح زندگی در این مناطق به میانگین مناطق برخوردار از امکانات برسد.
وی گفت: که علاوه بر اردبیل در پارس‌آباد، مشگین‌شهر، خلخال و گرمی نیز پروژه‌هایی در حال اجراست و در شهرهای بیله‌سوار و نمین نیز مطالعات در حال انجام است تا پروژه‌های بازآفرینی شهری برای سال آینده در این مناطق تعریف شود.
مدیر کل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: بیش از یک هزار و 523 هکتار بافت ناکارآمد شهری و یک هزار و 145 هکتار سکونتگاه غیررسمی داریم که عمده این بافت‌های ناکارآمد و سکونتگاه غیررسمی مربوط به شهرهای اردبیل، پارس‌آباد و مشگین‌شهر است.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/142177/اعتبارات-بازآفرینی-شهری-با-هماهنگی-بین-دستگاه‌ها-جذب-شود
بستن   چاپ