پیام آذری
تولید گوشت قرمز در آذربایجان شرقی افزایش یافت
يکشنبه 22 ارديبهشت 1398 - 13:09:35
ایرنا - اقتصادی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - تبریز- رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه به رغم گرانی قیمت گوشت در ماه های اخیر، گوشت قرمز در استان به مقدار کافی تولید شده است، گفت: امسال نیز تولید گوشت قرمز در این استان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا، اکبر فتحی روز یکشنبه در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی و گروه کاری کشاورزی، آب و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، اظهار داشت: تعهد جهاد کشاورزی استان در ستاد اقتصاد مقاومتی برای تولید گوشت قرمز 53 هزار تن و 560 کیلوگرم بود که 1.1 بیشتر تولید شد.
وی افزود: کشاورزی آذربایجان شرقی در بیشتر بخش هایی که به ستاد اقتصاد مقاومتی متعهد شده، بازدهی و تولید بیش از تعهدات، ارایه کرده است، اما در اندک بخش هایی مثل تولید دانه های روغنی که کمتر از تعهد بوده نیاز به عزم عمومی کل استان است تا به آن اندازه برسد.
فتحی گفت: 13 هزار و 687 تن نیز تعهد تولید دانه های روغنی در آذربایجان شرقی بوده است که 56 درصد آن محقق شده است؛ چون بیشتر این محصول به روش آبی کشت شده، در حالی که باید کشت نشایی انجام شود، اما چون متخصص این نوع کشت در استان کم است، این موضوع یکی از دلایل کاهش تولید در این بخش است.
رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: تولید سیب زمینی، چغندر قند، جو، پنبه، حبوبات، گوشت قرمز، گوشت طیور و تخم مرغ بیش از میزان پیش و متعهد شده در استان بوده است.
وی افزود: همچنین هفت هزار و 956 هکتار به سطح اراضی کشاورزی استان که با سامانه نوین و تحت فشار آبیاری می شوند، افزوده شده است.
فتحی اظهار داشت: بر اساس تکلیف، گوشت طیور در آذربایجان شرقی نیز باید 77.9 هزار تن تولید می شد اما با تدابیر انجام شده 82 هزار تن تولید شده است.
به گفته رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی مصرف روزانه گوشت مرغ در استان روزانه 26 هزار تن افزایش یافته است.
وی همچنین بیان کرد: رتبه اول تولید یونجه و سنجد کشور متعلق به آذربایجان شرقی است و در تولید گردو و آلبالو نیز رتبه دوم ایران را داریم.
آذربایجان شرقی دارای یک میلیون و 222 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی است که سالانه چهار میلیون و 840 هززار تن محصولات کشاورزی از آن برداشت می شود.
3093/518

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/141815/تولید-گوشت-قرمز-در-آذربایجان-شرقی-افزایش-یافت
بستن   چاپ