پیام آذری
حفظ حجاب از الزامات امنیت روانی جامعه
شنبه 21 اردیبهشت 1398 - 10:56:31 AM
ایرنا
پیام آذری- بی توجهی به حجاب فردی، جامعه را به بی بند و باری سوق می دهد و بر همین اساس اسلام نیز حضور با وقار و همراه با حجاب زن در محیط های اجتماعی را مورد تاکید قرار داده است.
بدحجابی را در حقیقت می توان بی توجهی نسبت به شخصیت فردی، رواج بی بند و باری اجتماعی و به نوعی قانون شکنی به شمار آورد زیرا علاوه بر قانون اساسی، قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز راهکارهای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب را در 13 دی 1384 تبیین کرده است.
بند سوم این قانون به رعایت حجاب و عفاف در سازمان های دولتی و عمومی تاکید کرده که عبارت است از «در اولویت قرار دادن موضوع حجاب و عفاف در برنامه های دستگاه های اجرایی کشور برای مقابله با روند فزاینده بدحجابی».
آیت الله مکارم شیرازی، از مراجع تقلید نیز معتقد است که دولت می تواند رعایت بیش از پیش حجاب را از ادارات آغاز کرده و با صدور بخشنامه هایی تاکید کند که کارمندان دولت موظف به رعایت موازین حجاب اسلامی هستند.
وی نیز بر این واقعیت صحه گذاشته است که مساله بدحجابی و بی‌حجابی فقط یک تکلیف شرعی نیست و نتیجه بسیار بدی در جامعه دارد؛ چنانکه ارتباط‌های نامشروع، ارتکاب به جنایت ها، بی‌سرپرست شدن کودکان و از هم پاشیدن خانواده‌ها مسایلی است که بر اثر بی‌حجابی به وجود می‌آید.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: الزاماتی مبنی بر رعایت حجاب در مراکز دولتی وجود دارد و کارکنان این مراکز باید حجاب اسلامی را بیش از پیش رعایت کنند.
آیت الله عسگر دیرباز افزود: کارمندان شاغل در مراکز دولتی از بودجه عمومی ارتزاق می کند و نه تنها باید کار خود را به درستی انجام دهند بلکه باید در کنار آن حجاب اسلامی را هم رعایت کنند.
وی با تاکید بر اینکه رعایت حجاب در مراکز دولتی پشتوانه قانونی دارد، گفت: بدحجابی علاوه بر عقوبت الهی، جرم اجتماعی محسوب می شود و مدیران مراکز دولتی باید حضور زنان در محیط کار با پوشش اسلامی را مورد تاکید قرار دهند.
نماینده دیگر مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری نیز اظهار داشت: گسترش حجاب در جامعه باید از مراکز دولتی آغاز شود و اساس در گزینش یک کارمند و یک کارگزار باید التزام او به واجبات دینی و مقید بودن به مسایل دینی باشد.
آیت الله شیخ جواد مجتهد شبستری افزود: اگر دولت و کارگزاران نظام نسبت به رعایت مسایل دینی بی توجه نباشند، مردم نیز آنان را الگو قرار می دهند چنانکه امیرالمومنین (ع) می فرمایند: «مردم به حاکمانشان شبیه تر هستند تا به والدین خود».
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه هم با اشاره به اینکه وضعیت عفاف و حجاب قابل قبول نیست، اظهار داشت: وضع موجود، مومنان را ناراحت می کند و در جلسات مختلف نارضایتی خود از این وضعیت را به ما انتقال می دهند.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی با انتقاد از برخی کم کاری ها در عرصه عفاف و حجاب، افزود: در جامعه اسلامی باید کار جدی در برابر وضعیت حجاب و عفاف صورت بگیرد و این وضعیت برای جامعه ای که احکام الهی و آموزه های قرآنی در آن حکمرانی می کند، عیب است.
وی با انتقاد از افرادی که حجاب را اختیاری تلقی می کنند، گفت: جای تعجب دارد که بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، عده ای بحث اختیاری بودن حجاب را مطرح می کنند و با وقاحت تمام کشورهای دیگر را به رخ می کشند.
وی ادامه داد: بدحجابی «حد یقف» ندارد و انسان را تا مرز برهنگی و حیوانی زیستن پیش خواهد برد بنابراین مسوولان و متصدیان فرهنگی باید در مقابل تفکراتی از این دست، موضع گیری صریح و شجاعانه داشته باشند تا این تفکر غربی در جامعه مطرح نشود.
 بدون شک حفظ حجاب آثار و فوایدی به دنبال دارد که مهمترین آنها، ایجاد آرامش روانی بین افراد جامعه، کاهش چشمگیر ناهنجاری های اجتماعی و استیفای نیروی کار در سطح جامعه اسلامی است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/141613/حفظ-حجاب-از-الزامات-امنیت-روانی-جامعه
بستن   چاپ