پیام آذری
پژوهشگر رسانه: افول مطبوعات با کمک مالی دولت شروع شد
يکشنبه 15 ارديبهشت 1398 - 10:31:38
ایرنا - فرهنگی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - تبریز- پژوهشگر، محقق و استاد علوم رسانه گفت: افول مطبوعات ایران از زمانی آغاز شد که دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد کمک های مالی و حمایتی خود را به این عرصه شروع کرد.
علی اکبر قاضی زاده روز چهارشنبه در چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان شرقی، افزود: این کمک ها که از بودجه عمومی کشور هزینه شد کمتر به جیب کسانی رفت که به طور واقعی در رسانه های فعال بودند و شب ها کابوس تیتر و خبر و گزارش می دیدند.
وی با انتقاد از کسانی که القا می کنند ظهور فضای مجازی باعث به حاشیه رانده شدن و افول مطبوعات و رسانه های مکتوب شده است، اظهار داشت: اینکه برخی از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چنین ادعاهایی می کنند به هیچ عنوان صحت ندارد و نگاهی مختصر به فعالیت های مطبوعات در کشورهای همسایه مثل پاکستان و افغانستان این ادعاها را رد می کند.
قاضی زاده ادامه داد: اینکه القا می شود با بروز و ظهور فضای مجازی و رسانه های اجتماعی باید حلوای مطبوعات را خورد، بسیار نگران کننده است؛ اگر تمام شئون زندگی در ایران مدرن بود چنین اظهاراتی شاید مقبول بود اما آیا در ایران همه چیز مدرن شده است؟ و آیا در پاکستان موبایل و فضای مجازی وجود ندارد؟ در حالیکه مطبوعات این کشور بسیار قدرتمند و تاثیرگذارند.
وی از خبرنگاری و کار در رسانه ها به عنوان شغلی حساس، توان فرسا، وقت گیر، مال گیر و طاقت فرسا یاد کرد و افزود: فعالیت در این عرصه بسیار حساس و ویژه تحمل خاصی می طلبد.
این استاد علوم ارتباطات از تبریز به عنوان شهر تاثیرگذار در مطبوعات ایران با سابقه بسیار درخشان در این عرصه نام برد و گفت: حضور در جمع فعالان رسانه ای این شهر زیبا و دل انگیز برایم افتخاری بزرگ است و به این حضور من بسیار می بالم چون 50 سال قبل به آذربایجان سفر کرده بودم.
قاضی زاده از تبریز به عنوان خانه دوم خود یاد کرد و افزود: هرچند سال های سال است برای حضور در جشنواره های مختلف نمی توانم از تهران خارج شوم اما تبریز جایی نبود که از سفر به آن شانه خالی کنم و بسیار متاسفم که عمر سفرم بسیار کوتاه است.
به گزارش ایرنا، چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان شرقی در دو بخش حرفه ای و ویژه شامل سرمقاله، مقاله، یاداشت، عکس خبری، گرافیک و صفحه آرایی ویژه مطبوعات، تیتر، خبر، گزارش خبری و غیرخبری، کاریکاتور و طنز مطبوعاتی و در بخش ویژه با تولیدات تحلیلی با موضوعات حمایت از کالای ایرانی، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و قیام تاریخی 29 بهمن تبریز و رویداد بین المللی تبریز 2018 برگزار شد.
تعداد 930 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که پس از انتخاب 250 اثر از سوی هیات انتخاب، تعداد 25 اثر حائز رتبه های برتر و شایسته تقدیر برگزیده شدند.
علی اکبر قاضی زاده، حسن نمک دوست تهرانی، مجید رضائیان، فریدون صدیقی و محمد مهدی فرقانی اعضای هیأت داوران این جشنواره بودند.
/3071/3038

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/140777/پژوهشگر-رسانه--افول-مطبوعات-با-کمک-مالی-دولت-شروع-شد
بستن   چاپ