پیام آذری
اشتغالزایی طراح لباس تبریزی برای 30 نفر
شنبه 17 فروردين 1398 - 22:51:22
ایرنا - فرهنگی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - تبریز- پریسا زنگباری، فعال و طراح لباس و مد تبریزی است که توانسته با پشتکار و تحصیل علاوه بر اشتغالزایی30 نفری، برای بیش از یک هزار و 400 نفر علاقه مند نیز دوره های آموزشی خیاطی و طراحی و مد لباس در سراسر کشور برگزار کند.
زنگباری که متولد 1354 شمسی در تبریز و فارغ التحصیل رشته رایانه با گرایش نرم افزار است، روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: 20 سال است که به حرفه خیاطی مشغول هستم؛ اوایل به صورت تفننی کار می کردم ولی از 9 سال پیش کارم را به صورت حرفه ای ادامه دادم و 5 سال است که آموزش حرفه ای به فعالان مد و لباس ایرانی می دهم.
وی افزود: علاقه مندی من به کار طراحی و مد و لباس از دوره دبیرستان و به هنگام گذراندن دوره کارآموزی دبیرستانی که به آن «طرح کاد» می گفتند، آغاز شد؛ پس از آن در دوره های آموزشی پیشرفته مدل و طراحی در تهران و خارج از کشور شرکت کردم و اکنون نیز متدی که در خیاطی استفاده می کنم «متریک و مولر» می باشد.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر30 نفر چرخکار و اتوکار دارم، ضمن اینکه در تهران، تبریز، اصفهان و مشهد نیز کارگاه های آموزشی حرفه ای برگزار می کنم.
طراح و فعال مد و لباس ایرانی در پاسخ به این سوال که چرا حوزه مد و لباس را به عنوان رشته شغلی انتخاب کردید، گفت: در همه جای دنیا مدل ها و برندها را تعقیب می کنم و آرزویم این است که به جای اینکه ما از همه جای دنیا مدها را الگوبرداری و استفاده کنیم، با استفاده از داشته های بومی و طراحی های مبتنی بر فرهنگ اصیل ایرانی- اسلامی برای کشورهای دیگر در حوزه مد و لباس الگو شویم.
وی در خصوص دستاوردهایش در سطح ملی نیز گفت: «طرح فنردوزی نرم استاتیک» که من ارائه داده ام ثبت اختراع شده و در جشنواره ملی مد و لباس در ایران در بخش لباس عروس، مقام اول را کسب کرده ام و برند ساخت ایران به لباس من زده شده است.
طراح و فعال مد ولباس تبریزی در پاسخ به این پرسش که سبک شما در طراحی چیست، جواب داد: سبکی که من کار می کنم، سبک اسلامی مدرن می باشد؛ اواخر پارسال در ترکیه در نمایشگاه مدل «لایف استایل ترکیه» در بخش مدل لباس اسلامی همراه با 10 طراح برتر شرکت کرده بودم که استقبال خوبی شد و قراردادهایی نیز بستم.
زنگبار در خصوص رواج پدیده ای به نام «رنگ سال» در حوزه مد و لباس نیز گفت: تمایلی به رنگ سال ندارم، زیرا معتقدم اگر با رنگ سال لباس تولید کنیم فقط در آن سال به کار می رود و از لحاظ اقتصادی هم به خانواده ها فشار می آورد و زود از مد می افتد. با مد سال پیش نمی روم و آرزویم این است که ما خودمان مد بدهیم و خارجی ها با ما پیش بروند.
وی در مورد حمایت نهادهای مسوول از فعالیت هایش نیز گفت: کار من در ابتدا فقط طراحی لباس شب و لباس عروس بود ولی بعد از شرکت در نمایشگاه «لایف استایل ترکیه» با حمایت بنیاد مدل لباس، وارد حوزه مانتو و لباس هم شدم.
وی یاداوری کرد: چون اکنون جلوی واردات برندهای خارجی لباس گرفته شده است، بهترین فرصت تولید برای ما طراحان داخلی مد و لباس ایجاد شده است.
9917/518

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/137277/اشتغالزایی-طراح-لباس-تبریزی-برای-30-نفر
بستن   چاپ