پیام آذری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبر داد:
255 میلیارد تومان سهم اردبیل از طرح تحول سلامت/519 مرکز جامع خدمات سلامت فعال است
دوشنبه 22 بهمن 1397 - 10:25:27
ایسنا - اجتماعی - اردبیل
پیام آذری -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در قالب طرح تحول سلامت در سال‌های اخیر بیش از 255 میلیارد تومان منابع نصیب استان اردبیل شده است.
قدرت اخوان اکبری با حضور در غرفه پاسخگوئی خانه مطبوعات اردبیل در گفتگو با ایسنا، منطقه اردبیل، اظهار کرد: در گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیش از 17 پروژه را به بهره‌برداری رساند که 16 پروژه با اعتباری بالغ بر 23.5 میلیارد تومان در بخش‌های بهداشتی و درمانی راه‌اندازی شد.
وی با بیان اینکه بیمارستان امام رضا(ع) نیز با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب به بهره‌برداری رسید، خاطرنشان کرد: برای این پروژه نیز اعم از ساخت و تجهیز 50 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی در این 40 سال در حوزه سلامت بیان کرد: با تاسیس دانشگاه علوم پزشکی از سال 72 تلاش بر توسعه فضای فیزیکی، ایجاد زیرساخت‌ها، تامین منابع انسانی و تجهیزات پیشرفته در ارتقای فرآیند کیفی خدمات‌رسانی بوده است.
اخوان اکبری افزود: ما قبل از پیروزی انقلاب اسلامی 7 بیمارستان در استان داشتیم مه این تعداد هم اکنون به 17 بیمارستان ارتقا یافته که 13 بیمارستان متعلق به دانشگاه و چهار بیمارستان نیز غیردانشگاهی و توسط بخش خصوصی و تامین اجتماعی احداث و راه‌اندازی شده است.
وی تعداد تخت‌های فعال بیمارستانی را قبل از انقلاب 500 تخت اعلام کرد و گفت: بعد از پیروزی انقلاب این تعداد تخت به 2 هزار و 14 تخت افزایش یافته به طوری که پیش‌بینی می‌کنیم تا سال 1404 تعداد تخت‌های بیمارستانی استان را به 4 هزار تخت افزایش دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ادامه داد: تعداد تخت‌های ویژه هم اکنون 341 تخت است که ما در قالب این تخت‌ها به بیماران دیالیزی و سایر بیماران خدمات ارائه می‌دهیم.
اخوان اکبری تصریح کرد: خدمات فوق تخصصی بیمارستان‌ها نیز اعم از مراقبت‌های ویژه، جراحی قلب، آنژیوگرافی و آنژیوپلاست گسترش یافته به طوری که هم اکنون 7 دستگاه سی‌تی‌اسکن، دو دستگاه ام‌آرآی و دو دستگاه رادیوتراپی در این استان فعال شده تا از اعزام بیماران به سایر مناطق کشور جلوگیری شود.
وی بیان کرد: به زودی در بیمارستان امام خمینی اردبیل دستگاه سی‌تی‌ آنژیوگرافی که با صرف هزینه 7 میلیارد تومان خریداری شده نصب و راه‌اندازی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: از سال 93 اجرای طرح تحول سلامت در استان اردبیل شروع شده و در این مدت بالغ بر 255 میلیارد تومان در بخش‌های مختلف اعم از کاهش پرداختی از جیب مردم، ارتقای هتلینگ بیمارستان‌ها، زایمان طبیعی رایگان، استفاده از پزشکان مقیم، ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و راه‌اندازی 18 کلینیک تخصصی هزینه شده است.
اخوان اکبری به ترکیب 8 هزار و 220 نیرو در دانشگاه علوم پزشکی با تحصیلات عالی اشاره کرد و گفت: در دو سال اخیر 530 نفر جذب دانشگاه شده و ما در جذب پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص در مراکز بیمارستانی اقدامات قانونی را انجام دادیم.
وی گفت: قبل از پیروزی انقلاب ما در این استان تنها 50 پزشک عمومی و 20 پزشک متخصص داشتیم که در حال حاضر این تعداد به 257 پزشک عمومی، 20 پزشک فوق تخصص، 28 دندانپزشک و ... ارتقا یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در مورد فعالیت مرکز فوریت‌های پزشکی نیز اضافه کرد: 23 پایگاه شهری و 18 پایگاه جاده‌ای در استان فعال است که ما با 112 آمبولانس و دو اتوبوس آمبولانس به هموطنان ارائه خدمات می‌کنیم تا حادثه‌دیدگان داخل شهر و جاده‌ای مورد مداوا و درمان قرار گیرند.
اخوان اکبری به فعالیت واحد فراهم‌آوری اعضا و اهدای آن به بیماران نیازمند اشاره کرد و گفت: از سال 88 تاکنون 110 مورد اهدای عضو در استان به ثبت رسیده که 40 مورد آن در دو سال اخیر اتفاق افتاده است.
توسعه تحصیلات تکمیلی در اولویت دانشگاه علوم پزشکی
وی به فعالیت‌های حوزه آموزشی و پزشکی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی در قالب 9 دانشکده و 39 رشته مشغول تربیت دانشجویان است به طوری که 3 هزار و 369 دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل رویکرد این دانشگاه را توسعه تحصیلات تکمیلی و دستیاری پزشکی اعلام و اظهار کرد: هم اکنون در 7 رشته دستیاری تخصصی اعم از داخلی، اطفال، جراحی عمومی، زنان و زایمان، بیهوشی اقدام به پذیرش دانشجو کردیم و در دو رشته مغز و اعصاب و ارتوپدی نیز مجوز جذب دانشجو اخذ شده است.
اخوان اکبری خاطرنشان کرد: در سه رشته پوست و مو، روانشناسی و رادیولوژی توسعه تحصیلات تکمیلی را در دستور کار داریم و در کنار آن در رشته‌های پرستاری و مامایی نیز در تلاش برای توسعه تحصیلات تکمیلی هستیم.
وی به فعالیت 244 هیئت علمی در این دانشگاه با رتبه استاد تمام، دانشیار و استادیاری اشاره کرد و گفت: مرکز تحقیقات عوامل موثر بر سلامت، سرطان گوارش و رشد فناوری سلامت با قوت و قدرت در حال فعالیت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به فعالیت مرکز ناباروری دانشگاه در ارائه خدمات به زوج‌های نابارور اشاره کرد و افزود: در مشگین‌شهر مجتمع آموزشی سلامت، در گرمی دانشکده پرستاری و مامایی و در خلخال نیز دانشکده علوم پزشکی مشغول تربیت نیروی انسانی در رشته‌های پرستاری، مامایی و بهداشت است
اخوان اکبری تصریح کرد: هم اکنون 110 مرکز جامع خدمات سلامت، 519 خانه بهداشت، 60 پایگاه سلامت و سه آموزشگاه بهورزی در این استان فعال است و ما تا پنج برابر ارتقای شاخص‌های بهداشتی را نظیر کاهش مرگ و میر کودکان و مادران در استان اردبیل شاهد هستیم.
وی در مورد آخرین وضعیت بیمارستان‌های نیمه تمام استان نیز بیان کرد: بیمارستان پارس‌آباد تجهیز و به صورت آزمایشی فعالیت می‌کند و بیمارستان ترومای اردبیل نیز بعد از 11 سال با 90 درصد پیشرفت در حال احداث است که سال آینده شاهد بهره‌برداری از آن خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از افزایش ظرفیت بیمارستا نجف‌زاده تا 500 تخت خبر داد و اضافه کرد: توسعه فضای آموزشی دانشگاه در قالب طرح جامع دانشگاه در حال انجام است به طوری که سعی داریم در سایت دانشگاه علاوه بر ایجاد دانشکده‌‌های مختلف، احداث کتابخانه و سایر زیرساخت‌های لازم را انجام دهیم.
اخوان اکبری در مورد بیمارستان مشگین‌شهر و توسعه فضای فیزیکی آن نیز گفت: قرار است تخت بیمارستانی مشگین‌شهر افزایش یابد و تعداد آن از 30 تخت به 100 تخت برسد.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/126143/255-میلیارد-تومان-سهم-اردبیل-از-طرح-تحول-سلامت-519-مرکز-جامع-خدمات-سلامت-فعال-است
بستن   چاپ