پیام آذری
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب:
گفت و گوی ادیان و مذاهب دچار نگاه سیاسی نشده است
دوشنبه 28 آبان 1397 - 23:14:16
ایرنا - فرهنگی - آذربایجان غربی
پیام آذری - ارومیه - رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به نقش ادیان و مذاهب در تقویت وحدت ملی گفت: گفت و گوی ادیان و مذاهب دچار نگاه حزبی و سیاسی نشده است.
حجت الاسلام سید ابوالحسن نواب روز سه شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گفت و گوی ادیان و مذاهب در هیچ یک از دولت ها ی پس از انقلاب رنگ سیاسی به خود نگرفته است.
وی با بیان اینکه اختلاف افکنی بین مذاهب، پیشه دیرینه دشمنان دین و مذهب بوده است، افزود: آنها چه در کشورهایی که برآن تسلط می یافتند و چه در کشورهایی که به آنها تحویل داده شد، برای تفرقه افکنی بین 2 کشور با مذهب متفاوت، ترفند دیگری برگزیده و اقدام به انتخاب مناطقی به عنوان مرز کشورها می کردند تا درآینده زمینه ساز اختلاف شود.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: این اختلاف افکنی تا کشورهای افریقایی پیش رفته، چنانکه چنین طرحی در جزیره قبرس اجرا شده است.
وی افزود: اختلاف افکنی بین شیعه و سنی یکی دیگر از توطئه های دشمنان دین به ویژه انگلیس بوده و آنها این نقطه اختلاف را 500 سال پیش کشف کرده و برروی این نقطه اختلاف برنامه ریزی کرده اند.
حجت الاسلام نواب ادامه داد: همچنین جنگی نیز در چالدران ایران طراحی کردند تا به اهداف پلید خود دست یابند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: براین اعتقاد هستیم ایده و عقیده با جنگ از بین نمی رود.
حجت الاسلام نواب ادامه داد: فشار جنگ بر این گروه ها آنها را هرچه بیشتر با فنون نظامی آشنا کرده و پیوند می دهد، ولی فشار افکار عمومی می تواند بر این جریان های فکری تاثیرگذار باشد.
وی افزود: امام راحل به پشتوانه افکار عمومی در سال 1357 انقلاب کرد و برهمین اساس فشار افکار عمومی بر طالبان، القاعده و داعش نیز می تواند نتیجه دهد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به برنامه های اولویت دار این دانشگاه در راستای تقویت وحدت بین ادیان و مذاهب اشاره کرد و گفت: جذب دانشجو از پیروان تمامی ادیان و مذاهب از جمله برنامه های این دانشگاه برای استحکام بیشتر وحدت بین مذاهب است.
حجت الاسلام نواب به تاریخچه گفت و گوی ادیان و مذاهب اشاره کرد و گفت: گفت و گوی ادیان سابقه طولانی دارد و به عبارتی از زمان ائمه (ع) بوده و علمای مختلفی چون شیخ طوسی و شهید ثانی در گفت و گوی مذهب نقش داشته اند .
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: گفت و گوی ادیان و مذاهب ریشه تاریخی دارد و انقلاب اسلامی ادامه دهنده این مسیر بوده و به گفت و گوی ادیان و مذاهب بهای مضاعف داده و آن را پررنگ تر کرده است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه بین‌المللی ادیان و مذاهب مرکزی آموزشی، پژوهشی و بین‌المللی است که در زمینه ادیان و مذاهب در داخل و خارج از ایران فعالیت می‌کند.
8135/518

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/104312/گفت-و-گوی-ادیان-و-مذاهب-دچار-نگاه-سیاسی-نشده-است
بستن   چاپ