204 تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام آذری - ارومیه- رییس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: 204 تن گوشت قرمز طی چهار ماه نخست سال جاری در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و مصرف شده است.
فاطمه آیرم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت، چهار هزار و 132 راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است.
وی اضافه کرد: از این تعداد، سه هزار و 514 راس را دام سبک و 618 راس را دام سنگین تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه 70 کشورهای اروپایی است که پس از کشتار، لاشه های دام به مدت 18 ساعت در سردخانه 2 تا 4 درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی با استفاده از خودروی یخچال دار توزیع می شود.
آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، ماکو به لحاظ قرار گرفتن در محدوده جغرافیائی منطقه آزاد ماکو بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع شده است.
7132/2093
-
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۸:۴۰
-
۳۲ بازديد
-
ایرنا - اقتصادی - آذربایجان غربی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/74668/