پیام آذری

آخرين مطالب

ابتلا به این سرطان تا سال 2040 دو برابر می‌شود علمي

ابتلا به این سرطان تا سال 2040 دو برابر می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - با افزایش سن جمعیت و افزایش امید به زندگی در سطح جهان، یک تحلیل جدید از احتمال افزایش چشمگیر موارد و مرگ و میر ناشی از این بیماری در 15 سال آینده خبر داده است. به گزارش خبرآنلاین، مطالعات حاکی از آن است که تعداد مردان مبتلا به سرطان پروستات در سراسر جهان تا سال 2040 میلادی دو برابر می‌شود و به رقم 2.9 میلیون نفر در سال می‌رسد؛ پیش‌بینی می‌شود که مرگ و میر سالانه ناشی از این بیماری نیز 85 درصد افزایش یابد. یورونیوز در گزارشی نوشت: سرطان پروستات در حال حاضر یکی از علل اصلی مرگ و میر و ناتوانی مردان همچنین شایع‌ترین نوع سرطان مردانه در بیش از 100 کشور جهان است. با افزایش سن جمعیت و افزایش امید به زندگی در سطح جهان، یک تحلیل جدید از احتمال افزایش چشمگیر موارد و مرگ و میر ناشی از این بیماری در 15 سال آینده خبر داده است. تحقیقات کمیسیون سرطان پروستات مجله لانست که قرار است گزارش 40 صفحه‌ای آن شنبه آینده در کنگره سالانه انجمن ارولوژی اروپا در پاریس ارائه شود، پیش‌بینی کرده که تشخیص‌های سالانۀ ابتلا به این نوع از سرطان از 1.4 میلیون مورد درسال 2020 میلادی به 2.9 میلیون تا سال 2040 افزایش یابد؛ به معنای دیگر هر ساعت به 330 مرد گفته شود که به این بیماری مبتلا هستند. تعداد مرگ و میرهای ناشی از این بیماری در سراسر جهان نیز در 20 سال آینده حدود 85 درصد افزایش خواهد یافت و از 375 هزار نفر در سال 2020 به تقریباً 700 هزار نفر تا سال 2040 میلادی خواهد رسید. البته کارشناسان بر این باورند که تعداد واقعی مرگ و میرها به دلایلی همچون تشخیص‌های نادرست و عدم مدیریت درست داده‌ها در کشورهای با درآمد متوسط و پایین احتمالاً بیشتر خواهد بود. افزایش سن جمعیت و افزایش امید به زندگی به این معنی است که تعداد مردان مسن در سراسر جهان (که مدت طولانی‌تری زندگی می‌کنند) رو به افزایش است و با توجه به این که داشتن سنی بالاتر از 50 سال و سابقه خانوادگی از جمله دلایل اصلی ابتلا به این نوع سرطان محسوب می‌شود، کارشناسان می‎‌گویند جلوگیری از ابتلا به این بیماری نیز از طریق تغییر سبک زندگی یا مداخلات بهداشت عمومی ممکن نیست. با این حال به گفته نویسندگان این گزارش، آگاهی بیشتر از علائم بیماری، تشخیص زودهنگام و پیشرفت در درمان‌ها می‌تواند امیدها برای کاهش نرخ مرگ و میر آن را تقویت کند. افزایش آگاهی‌های عمومی بر اساس این گزارش، تقویت آگاهی‌ها در میان مردان و خانواده‌هایشان درباره نشانه‌های این بیماری که باید به آنها توجه کنند نیز یک نکته کلیدی است. علائمی مانند نیاز بیشتر به دفع ادرار و اغلب در طول شب، عجله برای رفتن به توالت، مشکل در شروع ادرار کردن و این احساس که مثانه بطور کامل تخلیه نشده، همچنین وجود خون در ادرار یا منی باید هشداری به مردان برای مراجعه به پزشک باشد. البته این علائم همیشه به معنای ابتلا به سرطان پروستات نیست. پروستات بسیاری از مردان با افزایش سن، به دلیل بیماری به نام «بزرگی خوش‌خیم پروستات» بزرگتر می‌شود. علائمی مانند درد بیضه، درد کمر یا استخوان، از دست دادن اشتها و کاهش وزن ناخواسته نیز می‌تواند نشانه‌هایی از وخامت وضعیت فرد مبتلا باشد. این مطالعه همچنین بر ضرورت انجام تحقیقات بیشتر برای درک بهتر سرطان پروستات بویژه در مردان سیاه پوست تاکید کرده است چراکه بیشتر تحقیقات درباره مردان سفیدپوست انجام شده است.

با افزایش سن جمعیت و افزایش امید به زندگی در سطح جهان، یک تحلیل جدید از احتمال افزایش چشمگیر موارد و مرگ و میر ناشی از این بیماری در 15 سال آینده خبر داده است. 
به گزارش خبرآنلاین، مطالعات حاکی از آن است که تعداد مردان مبتلا به سرطان پروستات در سراسر جهان تا سال 2040 میلادی دو برابر می‌شود و به رقم 2.9 میلیون نفر در سال می‌رسد؛ پیش‌بینی می‌شود که مرگ و میر سالانه ناشی از این بیماری نیز 85 درصد افزایش یابد.
یورونیوز در گزارشی نوشت: سرطان پروستات در حال حاضر یکی از علل اصلی مرگ و میر و ناتوانی مردان همچنین شایع‌ترین نوع سرطان مردانه در بیش از 100 کشور جهان است. با افزایش سن جمعیت و افزایش امید به زندگی در سطح جهان، یک تحلیل جدید از احتمال افزایش چشمگیر موارد و مرگ و میر ناشی از این بیماری در 15 سال آینده خبر داده است.
تحقیقات کمیسیون سرطان پروستات مجله لانست که قرار است گزارش 40 صفحه‌ای آن شنبه آینده در کنگره سالانه انجمن ارولوژی اروپا در پاریس ارائه شود، پیش‌بینی کرده که تشخیص‌های سالانۀ ابتلا به این نوع از سرطان از 1.4 میلیون مورد درسال 2020 میلادی به 2.9 میلیون تا سال 2040 افزایش یابد؛ به معنای دیگر هر ساعت به 330 مرد گفته شود که به این بیماری مبتلا هستند.
تعداد مرگ و میرهای ناشی از این بیماری در سراسر جهان نیز در 20 سال آینده حدود 85 درصد افزایش خواهد یافت و از 375 هزار نفر در سال 2020 به تقریباً 700 هزار نفر تا سال 2040 میلادی خواهد رسید.
البته کارشناسان بر این باورند که تعداد واقعی مرگ و میرها به دلایلی همچون تشخیص‌های نادرست و عدم مدیریت درست داده‌ها در کشورهای با درآمد متوسط و پایین احتمالاً بیشتر خواهد بود.
افزایش سن جمعیت و افزایش امید به زندگی به این معنی است که تعداد مردان مسن در سراسر جهان (که مدت طولانی‌تری زندگی می‌کنند) رو به افزایش است و با توجه به این که داشتن سنی بالاتر از 50 سال و سابقه خانوادگی از جمله دلایل اصلی ابتلا به این نوع سرطان محسوب می‌شود، کارشناسان می‎‌گویند جلوگیری از ابتلا به این بیماری نیز از طریق تغییر سبک زندگی یا مداخلات بهداشت عمومی ممکن نیست.
با این حال به گفته نویسندگان این گزارش، آگاهی بیشتر از علائم بیماری، تشخیص زودهنگام و پیشرفت در درمان‌ها می‌تواند امیدها برای کاهش نرخ مرگ و میر آن را تقویت کند.
افزایش آگاهی‌های عمومی
بر اساس این گزارش، تقویت آگاهی‌ها در میان مردان و خانواده‌هایشان درباره نشانه‌های این بیماری که باید به آنها توجه کنند نیز یک نکته کلیدی است.
علائمی مانند نیاز بیشتر به دفع ادرار و اغلب در طول شب، عجله برای رفتن به توالت، مشکل در شروع ادرار کردن و این احساس که مثانه بطور کامل تخلیه نشده، همچنین وجود خون در ادرار یا منی باید هشداری به مردان برای مراجعه به پزشک باشد.
البته این علائم همیشه به معنای ابتلا به سرطان پروستات نیست. پروستات بسیاری از مردان با افزایش سن، به دلیل بیماری به نام «بزرگی خوش‌خیم پروستات» بزرگتر می‌شود.
علائمی مانند درد بیضه، درد کمر یا استخوان، از دست دادن اشتها و کاهش وزن ناخواسته نیز می‌تواند نشانه‌هایی از وخامت وضعیت فرد مبتلا باشد.
این مطالعه همچنین بر ضرورت انجام تحقیقات بیشتر برای درک بهتر سرطان پروستات بویژه در مردان سیاه پوست تاکید کرده است چراکه بیشتر تحقیقات درباره مردان سفیدپوست انجام شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/676433/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

والدین بخوانند؛ نکات مهم در تربیت کودک

تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه

افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد

اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود

اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است

امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی

سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد

ثبت نام 34 هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی

تغییر چهرۀ بازیگر نقش کودکی «دونگ‌یی» در یک کمدی عاشقانه

دستگیری 7 نفر از اراذل و اوباش منطقه رواسان تبریز

بیقراری ها برای «سبحان» 15 روزه شد!

دستگیری باند فرااستانی سرقت از پیرزن ها

نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل

مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل

دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند

بازش برف و تگرگ بهاری در شهرهای آذربایجان غربی

آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور

بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال کشف شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 17 اردیبهشت 1403

آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزارهای شهدا توجه ویژه داشته باشند

تغییر چهره بازیگر نقش جوانی «کیانوش» سریال آوای باران بعد 11 سال/ تصاویر

بارش برف بهاری در روستای کوران صومای برادوست ارومیه

سارق اماکن خصوصی در تور پلیس اردبیل

قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول

آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای 18 عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید

بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد

برگزاری مسابقات پرس سینه انتخابی تیم ملی در شهر مهاباد

اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز

اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان

ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان

(ویدئو) چرا همه عاشق آهنگی درباره کیم جونگ اون شده‌اند؟

420 مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد

معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند

راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن

تالاب گرده‌قیت نقده بعد از 25 سال احیا شد

هشدار آنروا درباره حمله اسرائیل: رفح را ترک نخواهیم کرد

غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد

آنروا: رفح را ترک نخواهیم کرد

دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب

گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی

استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»

برگزاری تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد ارتش و 5 کشور

افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان

از 5 قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند

نحوه‌ واگذاری زمین به ایثارگران بررسی شد

انتصاب سرپرست معاونت سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران

هشدار دوباره رضا کیانیان درباره عملکرد شهردار تهران

ماجرای زنی که شوهرش را با چاقو به قتل رساند