فعالیت 68 واحد تولید قارچ خوراکی در آذربایجان غربی
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام آذری -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد، علی دیانتی گفت: سالانه بهطور متوسط سههزار و 300 تن قارچ خوراکی در استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار 900 تن تولید میشود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمهای است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود 1.
5 تا 2 کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا 1.5 کیلوگرم برآورد میشود.
دیانتی همچنین از احداث یک واحد تولیدی قارچ دکمهای به ظرفیت 500 تن در سال در شهرستان ارومیه خبرداد و گفت: پیشبینی میشود این واحد تولیدی تا پایان شهریور ماه به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول اغلب در سالنهای سرپوشیده است، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها با هدف توسعه و تداوم تولید حمایت میکند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحدهای دانشبنیان تولید، آمادهسازی و در اختیار پرورشدهندگان قرار داده میشود.
-
چهارشنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳:۲۱
-
۲۶ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/670349/