افزایش 15 درصدی تولید گوشت مرغ در شهرستان مراغه
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام آذری -
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عزاداری اظهار کرد: سال گذشته در شهرستان مراغه، 11 هزار و 500 تن گوشت مرغ تولید شده که این میزان 2 هزار تن معادل 15 درصد، افزایش داشته است.
وی اضافه کرد: جوجه ریزی برای دوره جدید نیز 620 هزار قطعه بوده که نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش نشان میدهد.
به گفته معاون فنی جهاد کشاورزی مراغه، این میزان گوشت مرغ در 55 واحد مرغداری تولید و روانه بازار شده است.
عزاداری افزود: مرغداران مراغه علاوه بر نیاز شهرستان، بخشی از نیاز شهرهای آذرشهر، عجبشیر، بناب و هشترود و ملکان را تامین میکند.
وی گفت: شهرستان مراغه، سومین قطب تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی است.
-
يکشنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۹:۰۷
-
۳۲ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/669269/