17 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در آذربایجان شرقی پلمب شد
سياسي
بزرگنمايي:
پیام آذری - ایسنا/آذربایجان شرقی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از تاریخ 24 اسفند تا 7 فروردین سال جاری، با انجام بیش از 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، بیش از 300 مورد اخطاریه کتبی صادر کردند که منجر به پلمپ 17 مورد از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شده است.
حسین حقائی با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان، هدف از اجرای این طرح را تشدید نظارتهای بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و در جهت پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر عنوان کرد که با اولویت، نظارت بر اماکن بین راهی و پرتردد و سامانههای آبرسانی، انجام شد.
وی از بازدید و نظارت بر 10 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد.
وی افزود: این برنامه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط که مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و آشامیدنی هستند در حال انجام میباشد.
وی ادامه داد: در این برنامه تعداد 5889 مورد کلرسنجی از منابع آب آشامیدنی و 400 مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی در سطح استان صورت گرفته و به مقدار بیش از 11 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی با اشاره به فعالیت کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری، به برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص تشکیل 24 اکیپ بازرسی در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل اشاره کرد و افزود: از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب در سطح شهرستانها و در شهرهای مسافرپذیر نیز تا ساعت 24 شب و با همکاری سازمانها و ادارات مختلف از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صمت، اتحادیههای اصناف، دامپزشکی، فرمانداریها و سایر ادارات، بازرسیهای لازم بعمل میآید.
انتهای پیام
-
پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶:۲۱
-
۱۰ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/667215/