یک متخصص تغذیه در گفتوگو با ایسنا:
پروتئین ماهی، جزو بهترین پروتئینهای غذایی است
علمي
بزرگنمايي:
آذری آنلاین - یک متخصص تغذیه تاکید کرد: پروتئین ماهی، جزو بهترین پروتئینهای غذایی بوده و به خوبی هضم و جذب میشود و افرادی که مشکل هضم پروتئین دارند، میتوانند از ماهی برای تامین پروتئین استفاده کنند.
دکتر حسن فرهاد غیبی در گفتوگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، با بیان این مطلب اظهار کرد: ماهیها بهترین گوشتها بوده و بهتر است حداقل، هفتهای دو بار به خصوص در خانمهای باردار مصرف شود.
وی افزود: دو گروه از مواد غذایی مورد نیاز بدن، شامل ید و ویتامین دث ممکن است بر اساس تغذیه طبق هرم غذایی، تامین نشود، این گروه با تغذیه از غذاهای دریایی تامین میشوند.
وی ادامه داد: ید به ساخت هورمونهای تیروئیدی کمک میکند و کمبود آن سبب اختلال رشدی در زنان باردار و تولد نوزاد معلول میشود، ویتامین نیز در جذب کلسیم نقش زیادی داشته و و کمبود آن در بزرگسالان سبب پوکی استخوان و کوتاه قدی در سنین رشد میشود.
این متخصص تغذیه چربیهای ماهی را بهترین روغنها عنوان کرد و افزود: برعکس گوشت گاو و گوسفند که توصیه میشود، چرب مصرف نشوند، چربی گوشت ماهی مفید و روغن ماهیها غیراشباع است، ماهیهای آبهای سرد دارای امگا سه و اسیدهای چرب بالا هستند، مصرف ماهیها میتواند اسیدچربهای ضروری را که بدن قادر به تولید آنها نیست، تامین کند، اسیدهای چرب و امگا سه ضد التهاب روده و مفاصل بوده و میتواند در پیشگیری از بیماریهای قلبی و آلزایمر نقش مهمی را ایفا کند.
وی در ادامه با اشاره به راههای تشخیص محصولات دریایی تازه تاکید کرد: با توجه به این که فسادپذیری ماهی بسیار سریع است، از این رو شناخت راههای تشخیص محصولات تازهی دریایی ضروری است، ماهی نباید بیش از دو الی سه روز در یخچال بماند و به محض صید در جای خنک نگه داری شود، اگر قصد داشته باشیم ماهی را به مدت طولانی نگه داریم، میتوانیم آن را به مدت شش ماه در فریزر نگهداری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که از ماهی فیله استفاده کنیم، امکان تشخیص تازگی ماهی وجود نخواهد داشت، داشتن چشمهای شفاف، بالههای سفت و آب ششهای خوش رنگ و صورتی از ویژگیهای ماهی تازه است، همچنین بالههای ماهی تازه هنگام کندن، به سختی کنده شده و هنگام فشار دادن پوست، فلسهای آن سریعا به حالت اول بازمیگردد.
انتهای پیام
-
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷:۵۲
-
۳۲ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/48870/