پیام آذری

آخرين مطالب

همه چیز در مورد «ذرت مکزیکی» مقالات

همه چیز در مورد «ذرت مکزیکی»

  بزرگنمايي:

آذری آنلاین - ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین تنقلاتی است که بازار داغ آن در فصل زمستان، لزوم رعایت برخی نکات تغذیه‌ای را بیش از پیش می‌کند.
یک متخصص تغذیه در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، با اشاره به نکات تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه‌ی ذرت مکزیکی اظهار کرد: مواد لازم برای تهیه‌ی ذرت مکزیکی بسته به ذائقه و سلیقه متفاوت خواهد بود، اما ماده‌ی غالب آن کنسرو ذرت است که ارزش غذایی آن با غلات یکسان بوده و سلامت کنسرو اعم از تاریخ تولید و انقضاء و شیوه‌ی نگه‌داری از آن از اهمیت زیادی برخوردار است. پوسیده نبودن، پف نکردن و بسته بودن کامل ظرف کنسرو نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: قارچ از دیگر مواد اولیه‌ در تهیه‌‌ی ذرت مکزیکی است که تازگی و نحوه‌ی نگهداری، کپک زده نبوده و پوسیده نبودن آن حائز اهمیت بوده و با توجه به این که قارچ جزو سبزیجات است، از این رو باید از پخت آن در حرارت‌های بالا خودداری شود.
وی بیان کرد: پنیر پیتزا، کره، ادویه‌جات و سس مایونز نیز در تهیه‌ی این خوراکی استفاده می‌شوند، ولی افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی_عروقی، دیابت و سرطان باید در استفاده از این مواد احتیاط کنند؛ به طوری که این افراد می‌توانند از برخی مواد جایگزین مثل ماست به جای سس مایونز استفاده کرده و یا برخی از مواد مثل ادویه‌جاتی که فشار خون را بالا می‌برند را حذف کنند.
غیبی در ادامه با تاکید بر خودداری از پخت مواد غذایی در حرارت‌های بالا گفت: سوختن روغن در حرارت‌های بالا سبب تولید مواد کارسینوژن (سرطان‌زا) مانند آکرولین شده و سلامتی مصرف‌کنندگان را تهدید خواهد کرد.
وی در پایان با بیان این که سرطان‌زا بودن ذرت مکزیکی از نظر علمی ثابت نشده است، خاطرنشان کرد: متخصقان تغذیه، خوردن ذرت مکزیکی را به همه‌ی گروه‌ها توصیه نمی‌کنند. همچنین به سایرین نیز توصیه می‌کنیم که این خوراکی را در خانه تهیه کرده و از سلامت کامل مواد اولیه و طرز تهیه‌ی آن اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

قلم های بیدار

پول می‌گیرم فاتحه می‌خوانم

کودک ‌همسری، نمود تاخر فرهنگی

جامعه تلگرامی، جوانان و افکار عمومی

توانمندی های “به درد نخور” در سازمان رسانه ای

مرند صاحب ورزشگاه نشد/ پروژه ای که بعد از 12 سال به سرانجام نرسید

نقدی بر ادبیات نمایندگان مردم در شورای شهر تبریز/ از شما بعید است

اولین قدم برای جذب توریسم ورزشی

جنب و جوش کم رمق «جولایی»

پایتخت فرش دستباف در کما/مشکلاتی که به زندگی قالیبافان گره خورد

پایان تبریز 2018/ پایتختی «سر ایران» به سر آمد

فرانس پرس: احیای دریاچه ارومیه آغاز شده است

بازی مخابرات با روان مشترکین

چه عواملی روابط فرا زناشویی را در جامعه تقویت می کند

حلقه مفقوده‌ای که در خاطرات مردم یافت می‌شود

هم نوا: عروسک‌هایی که «جان مریم»اند

دریاچه ارومیه 267 کیلومترمربع افزایش سطح دارد

سیب آذربایجان غربی روی دست باغداران ماند/ کاهش شدید صادرات

درهای قصر اقبال السلطنه ماکویی کی باز می شود؟

ظروف مسی، مس بدن را تامین نمی‌کند

کابوس کثیف زباله‌های بیمارستانی؛ سرنگ‌هایی برای نجات و علیه حیات!

دختران بیشتر خودکشی می کنند یا پسران؟

مهدتمدن: بسیجی بودن به لباس نیست

عدم توجه به نیروی کار ماهر و تحصیل کرده واقعی به افزایش بیکاری دامن زده است

تولیدکنندگان شاکی؛ بانک‌ها مدعی

بیماران دیالیزی از مشکلاتشان می‎گویند

ارمغانی از جنس گرما در خانه های روستایی

آرامش در بازار تبریز/ حالا نوبت ارزانی است

یک سالگی صدارت

ارسال نزدیک به هزار اثر به دبیرخانه دومین جشنواره رسانه ای ابوذر

زمین های غرق در غرقابی و آب هایی که هدر می رود

اردبیل به سمت پیری حرکت می‌کند

مدرک یا مهارت کدام نیاز است؟

سیب هایی که تاناکورا شدند

خروج دارو از مرزهای اردبیل توسط اتباع کشور همسایه

سرعین در زمره 14 شهر نمونه گردشگری کشور

تهدید تجاری سازی پیرامونی برای بازار تبریز

غم ندیدن و نادیده گرفته‌شدن

بازیگر توانا تابع مکان نیست

آب گرم شوط ناشناخته ای که آوازه اش فراگیر خواهد شد

ثبات قیمت رهاورد سقوط ارز

بی وفایی با یار مهربان

همتی برای پیشگیری از بیماری های قلبی

آب درمانی؛ ظرفیت مغفول گردشگری استان اردبیل

امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنیم

سنگینی تمرکزگرایی بر گرده تجارت خارجی

محرم در میان اقوام ایرانی/ از شاه‌حسین‌گویان تا علم‌بندی

بهورزان را دریابیم - عبدالله رحمانی*

با دانه های سیاهت چه کنم؟

وقتی لباس کهنه مدرسه عزیز می شود