کارشناس استاندارد آذربایجان غربی:
سالم سازی محصولات خام غذایی در آذربایجان غربی کلید خورد
سياسي
بزرگنمايي:
پیام آذری - ارومیه - کارشناس صنایع غذایی اداره کل استان آذربایجان غربی گفت: سالم سازی محصولات خام غذایی با تربیت مدیران کنترل کیفی میسر می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل استاندارد آذربایجان غربی، حسین دادخواه با اشاره به اینکه گواهی های استاندارد از دو حالت اجباری و تشویقی خارج نیست اظهار داشت: بیش از 200 واحد تولیدی صنایع غذایی در استان وجود دارد که به دلیل حساسیت های موجود در این حوزه بیش از 90 درصد واحدهای تولیدی غذایی، دارای گواهی استاندارد اجباری هستند.
وی با بیان اینکه کنترل و بازرسی این واحدهای تولیدی از طریق شرکت های بازرسی( طرف قرارداد با اداره کل استاندارد) و خود اداره کل استاندارد انجام می شود، تصریح کرد: واحدهای تولیدی حوزه صنایع غذایی به دو صورت بازرسی ادواری و نمونه برداری مورد آزمون قرار میگیرند.
دادخواه بیان کرد: بازرسی ادواری حداقل دو ماه یکبار انجام می شود و صفر تاصد واحد تولیدی در تمام مراحل تولید محصول مورد بازدید قرارمیگیرد، نمونه برداری نیز از خود واحد تولیدی انجام می شود و یا اینکه طبق طرح طاها از مراکز عرضه نمونه برداری می شود.
کارشناس صنایع غذایی اداره کل استان آذربایجان غربی با اعلام اینکه عمده مغایرت با استاندارد در بین واحدهای تولیدی پنیر و سوسیس کالباس مشاهده می شود افزود: پس از شناسایی واحد متخلف سریعا مراتب قانونی جهت اخطار، تعلیق و ابطال گواهی و مجوز پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه در راستای استاندارد سازی محصولات غذایی تولیدی، تفاهم نامه ای فی مابین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان ملی استاندارد ایران امضا شده است، عنوان کرد: در راستای عمل به این تفاهم نامه و با هدف سالم سازی محصولات خام کشاورزی، گلخانه ای، باغی و زراعی دوره ای تحت عنوان تربیت مدیران کنترل کیفی با همکاری اداره کل جهادکشاورزی استان و اداره کل استاندارد آذربایجان غربی برگزار گردید.
دادخواه با اشاره به اینکه 130 نفر از فارغ التحصیلان رشته کشاورزی در دوره تربیت مدیران کنترل کیفی حضور داشتند، گفت: رونق اقتصادی استان در گرو افزایش صادرات بوده که آن هم بدون سالم سازی و افزایش کیفیت در محصولات کشاورزی میسر نیست.
کارشناس صنایع غذایی اداره کل استان آذربایجان غربی در خصوص وضعیت مصرف مواد تراریخته در استان بیان کرد: به دلیل وارداتی بودن برخی مواد غذایی نظیر روغن اجتناب از مصرف این گونه مواد در کشور غیر ممکن است ولی می توان عنوان کرد مواد تراریخته در دنیا موافقان و مخالفانی دارد که هیچ کدام از آن هامصرف این مواد را برای بازه زمانی 50 سال عمر یک انسان مضر ندانسته اند.
-
پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵:۰۶
-
۸۳ بازديد
-
خبرگزاری مهر - غربی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/158712/