پیام آذری

آخرين مطالب

آب بهترین نوشیدنی صبحگاهی است مقالات

آب بهترین نوشیدنی صبحگاهی است

  بزرگنمايي:

پیام آذری- ناصر غضنفری راد افزود: نوشیدن آب باعث ایجاد اشتها برای صبحانه می‌شود و علاوه بر نوشیدن آن، می‌توان از آب میوه تهیه شده در خانه استفاده کرد.
وی اظهار داشت: در فصل امتحانات برخلاف تصور عموم مردم که به نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند قهوه و نسکافه روی می آورند، این نوشیدنی ها در کوتاه مدت باعث افزایش نسبی سطح هوشیاری و رفع خواب آلودگی می‌ شود ولی در دراز مدت اثر عکس دارد و به مرور از تمرکز فرد می‌کاهد.
وی با اشاره به اهمیت خوردن صبحانه سالم نیز گفت: بدن برای سوخت و ساز و انجام اعمال حیاتی نیاز به انرژی دارد و این انرژی به صورت مواد غذایی وارد بدن می شود و مهمترین وعده ای که می‌تواند مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین کند، صبحانه است.
وی ادامه داد: تحقیقات نشان داده افرادی که روز خود را با صبحانه سالم شروع می‌کنند از تغذیه سالم و سلامت جسمانی برخوردارند.
وی بیان کرد: افرادی که از خوردن صبحانه خودداری می‌کنند از دریافت مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری فیبر غذایی محروم می‌شوند که در وعده‌های بعدی جبران نمی‌شود.
وی ادامه داد: خوردن صبحانه برای تنظیم قند خون لازم است و کسانی که صبحانه نمی‌خورند به دلیل کاهش تدریجی قند خون فرد به سمت ریزه خواری به ویژه شیرینی سوق پیدا می‌کنند.
کارشناس تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: افرادی که به منظور کاهش وزن، رژیم لاغری می‌گیرند اگر صبحانه نخورند، در کاهش وزن مطلوب موفق نخواهند بود.
وی تاکید کرد: بررسی‌ها نشان داده اگر فردی رژیم لاغری بگیرد و صبحانه سالم دریافت کند راحت تر از فردی که بدون صرف صبحانه در صدد لاغری باشد، به نتیجه می رسد.
غضنفری راد افزود: با نخوردن صبحانه بدن به صورت هوشمندانه به دلیل کاهش دریافت انرژی میزان مصرف انرژی بدن را کاهش داده و در برابر کاهش وزن مقاومت می کند و فرد با حذف صبحانه در طول روز دچار گرسنگی شدید شده و در وعده بعدی (ناهار) حجم زیادی از غذاهای پرکالری و انرژی دریافت کرده و مازاد آن تبدیل به چربی می شود.
وی با اشاره به راهکارهای ترغیب کودکان به خوردن صبحانه نیز اظهار داشت: برای افزایش اشتهای صرف صبحانه در کودکان و دانش آموزان باید در محتوای صبحانه تنوع ایجاد کرد.
وی ادامه داد: می توان به جای صبحانه سرد از غذاهای گرم مانند خوراک عدسی به همراه تکه های سیب زمینی و خوراکی های سبک نظیر انواع بورانی به همراه ادویه جات مختلف استفاده کرد.
وی بیان کرد: باید توجه داشت که استفاده از غذای گرم به معنی خوردن غذای مانده از وعده‌های قبلی (شام) به عنوان صبحانه نیست زیرا در این صورت دانش آموز احساس سنگینی کرده و در دراز مدت دچار سوء هاضمه می شود.
کارشناس ارشد تغذیه و بیوشیمی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان گفت: دانش آموزانی که روز خود را با صرف صبحانه سالم شروع می‌کنند از نظر تحصیل نسبت به سایر دانش آموزان از عملکرد بهتری برخوردارند.
وی افزود: این کودکان انرژی بیشتری برای قدرت تمرکز، یادگیری، حل مسائل و حتی بازی دارند و تغذیه نامناسب و حذف صبحانه از رژیم غذایی کودکان، روی رشد ذهنی آنان تاثیر منفی خواهد گذاشت.
وی در خصوص اهمیت صبحانه سالم در ایام امتحانات بیان کرد: با توجه به اینکه فاصله بین شام تا صبحانه بین هفت تا هشت ساعت و بیشتر طول می‌کشد، ضروری است دانش آموزان در تمام ایام به خصوص فصل امتحانات تغذیه مناسب و صبحانه سالم داشته باشند.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

حاشیه نگاری برد شیرین والیبال در خانه

تفکر مبتنی بر توسعه پایدار

محرومیت های روستای گردشگری «عیش آباد»

رونق تولید کشاورزی در خداآفرین گامی در جهت اقتصاد مقاومتی

غوغای سرزندگی در نگین فیروزه ای آذربایجان

دغدغه مصرف بی رویه برق را به بحران تبدیل نکنیم

دستان ایرانی خالق زیبایی

تب کریمه کنگو و راه‌های پیشگیری از آن

وقتی که خانه‌ای "بی پدر" می‌شود

دور باطل در میدان آذربایجان / زیبایی ورودی شهر، قربانی بی‌تدبیر

مهاجران بومی؛ تهدید کنندگان مزارع شمال استان اردبیل

«زیست شبانه» ؛تزریق شادی با تقویت ارتباطات انسانی

تار و پود رنگ باخته صنایع دستی در اردبیل

خدمت بی منت ستاره‌های حیات/فرشته های نجات وقت افطار و سحری ندارند

عارفانه های رمضان در سرزمین اقوام و ادیان

دختری که در 15 سالگی لباس رزم می پوشد/ روایتی از یک امدادگر جبهه

تلخ و شیرین بازی تیم های تبریزی در فصل گذشته لیگ برتر فوتبال

رژه دوبرمن‌ها در شهر تبریز/ فخر فروشی تو خالی در خیابان ها

سد کرم آباد؛ طرح طلایی برای رونق تولید کشاورزی

تراکتورسازی، محله بروبیا

کتاب پروانه های محله سرخاب رونمایی شد

ماه رمضان به روایت مردم آذربایجان غربی/سحرگاه و آیین «اوباش دان»

انسان هایی که اسیر بازی زمانه می شوند/کابوسی همچون میله های زندان

مطبوعات گلخانه ای

بحران فاضلاب در پارس‌آباد جدی است

ضرورت احیای سنت «اوداباشی» در بازار تبریز

برداشت تره محلی در خلخال آغاز شد

رسانه؛ به مثابه زندان روح

مشکلاتی که پیش پای کشاورزان سبز شد/سرمازدگی قوز بالا قوز باغداران

حفظ حجاب از الزامات امنیت روانی جامعه

آتش نشانان، قهرمانان گمنام آتش سوزی بازار تبریز

همنوا: پرخاشگری اجتماعی

اصلاح شیوه های کشت؛ نسخه علاج آب و کشاورزی

شهری که پس از زلزله، شطرنجی شد

پارکینسون پایان راه نیست

دشت زیبای شقایق در یامچی مرند

«ام اس» بیماری ناشناخته اما رو به فزونی

گل بوته های پژمرده فرش تبریز

راهبرد مدیران آذربایجان غربی برای «رونق تولید»

عسل سبلان در بند خام فروشی

تدبیر برای خطر سیل در مناطق حاشیه نشین تبریز

ضرورت توجه مسئولین به اصول پرورشی به نسبت آموزشی در مدارس

رونق تولید گره‌گشای موانع اقتصادی/بسیج عمومی لازمه عبور ازتنگناها

زمستان در بهار آذربایجان شرقی

فضیلت و اعمال شب «نیمه شعبان»

روی دیگر سکه بارش ها در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

غذای مهابادی ها بهاری شد

دریاچه ارومیه از کما خارج شد

عطش مصرف گرایی و زندگی لاکچری

احرار: علاقه به کار سبب می شود گذر زمان را حس نکنم