طرح ارتقا سلامت محصولات کشاورزی در آذربایجانشرقی اجرا می شود
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام آذری - مراغه - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در استان خبر داد.
به گزارش ایرنا، ایوب ایرانیفام روز سه شنبه در جلسه توجیهی و آموزشی ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی که با حضور کارشناسان و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان های سراب، بستان آباد، میانه و چاراویماق در هشترود برگزار شد اظهار داشت: این طرح هفت محصول کلیدی کشاورزی شامل خیار گلخانه ای و بوته ای، گوجه فرنگی گلخانه ای و بوته ای، سیب زمینی، پیاز و سیب درختی در برمی گیرد.
وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان در قالب سیاست های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تولید محصول سالم را در دستور کار قرار داده و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تولید و عرضه محصول سالم که در سبد غذایی خانوار ها اهمیت بیشتر دارد را تحت پوشش قرار می دهد.
ایرانیفام افزود: در حال حاضر تفاهم نامه ای بین وزارت بهداشت و درمان و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده که 15 محصول را شامل می شود و طی آن ارتقاء سلامت این محصولات مورد پایش قرار می گیرد تا به صورت سالم عرضه شود.
وی گفت: از این 15 محصول هشت محصول را در اولویت قرار داده اند که به جز پرتقال هفت محصول در استان آذربایجان شرقی مورد پایش قرار می گیرد.
ایرانیفام ادامه داد: 6 طرح در این زمینه داریم که پنج طرح مربوط به جهاد کشاورزی و یک طرح که پایش محصولات کشاورزی است مربوط به دانشگاه علوم پزشکی استان است.
وی گفت: پنج طرح سازمان جهاد کشاورزی از پهنه کشاورزی شروع می شود و با شناسایی بهره برداران کد بهره بردار برای محصولات صادر می شود و بهره برداران، کارشناسان ذیربط و کلینیک های گیاه پزشکی و شرکت های فنی و مشاوره ای آموزش می بینند و هر بهره بردار ارتباط با کلینیک گیاه پزشکی محصول را از کاشت تا برداشت رصد می کند.
ایرانیفام ادامه داد: در این طرح برای محصول شناسنامه صادر می شود و برای هر محصول کد 16 رقمی اختصاص می یابد که شاخص استانی، شهرستانی، دهستانی، مرکز خدمات، کلینیک مورد تحت پوشش و بهره بردار روی محصول برچسب می شود.
-
سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۴:۳۵
-
۳۱ بازديد
-
ایرنا - اقتصادی - آذربایجان شرقی
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/111484/